Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Chivu poate ajunge antrenorul lui Inter! „El are toate atuurile. Imediat i se dă posibilitatea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2022, 14:48

Cristi Chivu poate ajunge antrenorul lui Inter! „El are toate atuurile. Imediat i se dă posibilitatea

Cristi Chivu, despre rolul său la Inter

Cristi Chivu e antrenorul lui InterU19 / Profimedia Images

Cristi Chivu poate oricând ajunge antrenorul lui Inter Milano! Cel puţin aşa susţine Victor Becali, care se bazează pe pasul către echipa mare pe care fostul căpitan al României îl poate face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chivu a refuzat oferte din Liga 1. Dinamo a fost echipa pe care Cristi Chivu a refuzat-o în trecut. Ionuţ Negoiţă i-a oferit postul de manager general al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Cristi Chivu poate ajunge antrenorul lui Inter

„O dată, un scurt-circuit la echipa mare şi pac, se poate să i se ofere şansa. El are toate atuurile. Imediat i se dă posibilitate. Nu va antrena curând în România. Prima lui experienţă la un înalt nivel va fi în Italia, dar a avut oferte din România, două oferte din prima ligă şi din a doua.

Dar el a refuzat pentru că era plecat la un drum în Italia, s-a stabilit la Milano, copiii la şcoală, eram convins că le va refuza. Îl vom vedea cu siguranţă la echipa naţională, dar peste ceva ani. Nici nu cred ca l-ar interesa pe el acum echipa naţională”, a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cristi Chivu, discurs de mare campion după ce a câştigat titlul cu Inter U19

Cristi Chivu a avut un discurs de mare campion după ce a câştigat titlul cu Inter U19. Echipa antrenorului român s-a impus în finala campionatului Primavera cu marea rivală Roma U19, scor 2-1, după prelungiri.

Reclamă

Echipa fostului mare internaţional a reuşit „remontada” în ultimul act al competiţiei. La final, Chivu a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor săi, pe care îi vede la echipa mare a vicecampioanei Italiei.

„E o satisfacţie uriaşă, mă bucur pentru băieți. Cu grupa 2003 am început împreună o călătorie în urmă cu doi ani, care a fost apoi întreruptă de pandemie. Anul trecut ne-am oprit în semifinale cu Under 18. Dar mereu am muncit din greu. Astăzi, acești băieți au vrut să-şi îndeplinească visul şi să scrie istorie. Sunt cu adevărat fericit.

Am avut caracter, în momentele dificile am scos mereu ceva în plus. Astăzi nu a fost ușor să răsturnăm jocul, ne-am păstrat calmul. Am terminat jocul cu fotbalişti 2005 pe teren. Asta ne oferă multă speranţă pentru viitor. Felicit staff-ul şi toți oamenii care ne-au fost aproape zi de zi în acești doi ani atât de complicati. Clubul și tot sectorul de tineret lucrează cel mai bine. Băieții de aici devin din ce în ce mai buni!”, a transmis Cristi Chivu, citat de inter.it.

Reclamă 4 / 0/3

Chivu a bifat o performanță uriașă alături de Inter U19. Puștii “nerazzurri” au câștigat finala campionatului împotriva Romei și au bifat un record impresionant. Inter a devenit cea mai titrată echipă la nivel U19, cu 10 trofee. Torino se află pe locul al doilea, cu 9, în timp ce podiumul este completat de Roma, cu 8.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și