Închide meniul

Daniel Boloca, prestație excelentă în meciul Sassuolo – Juventus 4-2. Ce notă a primit de la jurnaliștii italieni

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 10:36

Reclamă
Daniel Boloca, prestație excelentă în meciul Sassuolo – Juventus 4-2. Ce notă a primit de la jurnaliștii italieni

Daniel Boloca prestație excelentă Sassuolo - Juventus 4-2

Daniel Boloca, în Sassuolo - Juventul 4-2 / Profimediaimages

Daniel Boloca, prestație excelentă în meciul Sassuolo – Juventus 4-2. Mijlocașul român a fost lăudat de jurnaliștii din peninsulă după această partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 24 de ani a fost integralist în meciul câștigat de către Sassuolo cu scorul de 4-2, în fața celor de la Juventus. Victoria echipei sale a fost una surprinzătoare, având în vedere diferența dintre cele două formații.

Daniel Boloca, prestație excelentă în meciul Sassuolo – Juventus 4-2. Italienii i-au oferit nota 7

După ce Sassuolo a produs o surpriză în ultima partidă jucată în Serie A, jurnaliștii din Italia i-au lăudat prestația lui Daniel Boloca, care a fost în teren pe toată durata meciului. Aceștia au menționat poziționarea bună a tânărului jucător, dar și calitățile ofensive ale acestuia.

„Evoluție solidă a fostului jucător al lui Frosinone, acționează ca un excelent paravan pentru apărare, împiedicând de mai multe ori ca mingea să ajungă la atacanții lui Juventus. În a doua repriză a fost foarte prezent și în jumătatea de teren adversă”, au notat jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

După această prestație, jurnaliștii publicației menționate anterior i-au oferit românului nota 7, după prestația solidă din partida cu „Bătrâna Doamnă”.

Reclamă

Echipa lui Boloca, Sassuolo, a preluat rapid conducerea partidei, grație reușitei lui Lauriente, din minutul 12. Apoi, Juventus a egalat în minutul 21, după un autogol al lui Matias Vina. Totuși, tot gazdele aveau să puncteze înainte de pauză, prin Berardi.

În a doua parte a reprizei secunde, Juventus a revenit în joc grație reușitei lui Chiesa, din minutul 78. A urmat apoi golul lui Pinamonti, care a readus-o pe Sassuolo în avataj, în minutul 82.

Scorul final al partiei a fost stabilit de autogolul lui Gatti, care și-a trimis mingea în propria poată cu o execuție de zile mari. Jucătorul lui Juventus a trimis vrut să centreze balonul portarului, care nu se afla în apropiera porții, iar balonul s-a oprit direct în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

După acest rezultat, echipa pregătită de Alessio Dionisi se află, cel puțin temporar, pe locul al 11-lea, cu 6 puncte în 5 meciuri. De cealaltă parte, Juventus este pe locul 4, cu 10 puncte în 5 meciuri.

România îl poate pierde pe Daniel Boloca

Din păcate, România îl poate pierde pe Boloca. Jucătorul a dezvăluit că ar fi un vis devenit realitate să îmbrace tricoul naționalei lui Roberto Mancini, în detrimentul tricoului „tricolor” al României.

Deși a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, Boloca a dezvăluit că visul său suprem este de a reprezenta Italia. Mijlocașul susține că un singur meci pentru „Squadra Azzura” l-ar face să fie împlinit.

„Echipa națională este un vis, dar chiar și un singur meci pentru prima reprezentativă ar fi un vis”, a declarat Daniel Boloca, pentru sursa citată anterior, în urmă cu ceva timp.

„Față de debutul la echipă, cred că m-am schimbat complet, atât la nivel uman, cât la cel fotbalistic. La nivel de fotbal, am devenit mai conștient de responsabilitățile mele și acest lucru m-a împins să merg și să dau tot ce am mai bun.

Cei trei ani petrecuți în Frosinone m-au ajutat foarte mult să înțeleg această lume. Nu voi înceta să-i mulțumesc lui Grosso pentru că a avut încredere de la început în mine. Mi-a favorizat creșterea atât mental, cât și în ceea ce privește diferitele aspecte ale jocului. Îi mulțumesc lui, directorului și echipei”, a mai spus Boloca, pentru aceeași sursă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și