Închide meniul

Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan! “E ținta principală! Chiar Maldini îl monitorizează!”. Anunțul FABULOS venit din Italia

Cosmin Cioboată Publicat: 29 septembrie 2022, 11:43

Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan! “E ținta principală! Chiar Maldini îl monitorizează!”. Anunțul FABULOS venit din Italia

Dennis Man a intrat pe radarul lui AC Milan

Dennis Man, la naționala României / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul român a avut evoluții excelente în tricoul Parmei, în ultima perioadă, și i-a atras atenția gigantului din Serie A.

Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan! “Chiar Maldini îl monitorizează!”

Conducătorii lui AC Milan vor să continue procesul de “întinerire” a echipei, iar jurnaliștii italieni susțin că “rossonerii” l-au transformat pe Dennis Man în “ținta principală pentru sezonul viitor”.

Reclamă

La rândul său, Stefano Pioli, antrenorul Milanului, îi urmărește atent prestațiile lui Man, atacantul de 24 de ani cumpărat de Parma de la FCSB în 2021 în schimbul sumei de 13 milioane de euro.

“Cel mai probabil, ținta principală a lui AC Milan pentru sezonul viitor joacă la Parma. De fapt, chiar Paolo Maldini va fi cel care va monitoriza progresul făcut de Dennis Man și va evalua eventuala creștere pe care o va avea începând de acum și până în luna iunie.

Reclamă

Atacantul de 24 de ani este capabil să joace și în centrul liniei ofensive, precum și ca mijlocaș de bandă, dacă este necesar.

Stefano Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență.

Man poate bifa transferul carierei, pe San Siro!

Aflat la Parma din 2021, atacantul de bandă din România are un contract care va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție puternică în eventualele negocieri cu AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Deocamdată, jucătorul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, a transmis publicația italiană seriebnews.com.

AC Milan nu este singura echipă din Serie A care și-a manifestat interesul față de Man. Udinese și Sassuolo se află și ele în cursa pentru semnătura internaționalului român.

Cotat la 6,5 milioane de euro de transfermarkt.com, Dennis Man a marcat două goluri în 7 apariții în tricoul Parmei, în stagiunea curentă.

În această lună, Man a participat la „dubla” naționalei României cu Finlanda, 1-1, și Bosnia, 4-1, din Liga Națiunilor.

Dennis Man a marcat în România – Bosnia 4-1 și a ajuns la 5 goluri la națională

Dennis Man s-a arătat dezamăgit de retrogradarea naţionalei României în Liga C. Atacantul de 24 de ani a deschis scorul în România – Bosnia 4-1. Jucătorul de la Parma a reuşit golul cu numărul 5 pentru echipa naţională a României.

Dennis Man a fost unul dintre cel mai buni jucători ai României în partida cu Bosnia.

Man a avut o evoluţie consistentă în prima repriză a partidei cu Bosnia. Evoluţia lui Dennis Man a fost încununată cu gol în minutul 38. Dennis Man a primit o pasă perfectă de la Nicuşor Bancu, la marginea careului.

Reclamă

Man a preluat mingea şi a şutat pe jos, fără speranţe pentru portarul Bosniei. Iniţial, arbitrul a anulat golul la semnalizarea tuşierului. Ulterior, după ce s-a consultat arbitrajul video, reuşita lui Man a fost validată.

„Am făcut un joc bun, am reuşit să înscriem goluri. Ne bucurăm pentru acest meci, din păcate părerea mea că trebuia să fim concentraţi pe toată perioada acestei competiţii. Ne pare rău că ne-am trezit cam târziu.

Mă bucur foarte mult când înscriu, este job-ul meu să ajut echipa pe faza ofensivă şi în această seară mă bucur că am reuşit să ajut echipa la acest rezultat.

Dennis Man, dezamăgit după campania ratată de naționala României

Din păcate am retrogradat, dar trebuie să luăm ce a fost bun din acest meci şi în următoarele acţiuni să punem în practică şi să fim încrezători în continuare. Ne afectează în primul rând că am retrogradat, voiam să fim aici, dar trebuie să luăm ce am făcut bine şi să vedem în viitor ce putem facem.

Mister ne-a felicitat pentru joc, ne-a transmis să fim responsabili la echipele de club, să venim sănătoşi de acolo şi să dăm totul. Eu sper să rămână, nu sunt eu în măsură să răspund. Mai avem mult de muncă şi sperăm că va fi aşa.

Mister este alături de noi. Ne-a transmis că are încredere în noi. A fost o perioadă dificilă, dar cred că împreună, ca grup, putem trece peste. Trebuie să pregătim acţiunile ce urmează, să dăm totul pentru acest tricou. Vom da totul să mergem la EURO, ne dorim şi noi acest lucru. Suntem conştienţi că urmează o perioadă grea.”, a declarat Dennis Man în exclusivitate pentru Antena 1.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma. Ce au scris italienii despre jocul românului.
AntenaPLAY • 16 mart., 17:52
Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma! Verdict și despre prestația lui Dennis Man
Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație
AntenaPLAY • 16 mart., 16:25
Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație. Românul a făcut spectacol după ce a fost convocat la națională
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”
Dennis Man, avertizat după sezonul de vis de la Parma
AntenaPLAY • 14 mart., 18:27
Dennis Man, avertizat după sezonul de vis de la Parma: „Să mai aşteptăm puţin!”
Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma - Brescia 2-1
AntenaPLAY • 9 mart., 8:22
„Cu siguranță, cel mai bun!” Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma – Brescia 2-1. Verdict și despre Mihăilă