Închide meniul

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 23:14

Reclamă
Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

Dennis Man a marcat în Parma - Cagliari!

Captură Digisport

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Românul a făcut spectacol în duelul cu echipa lui Răzvan Marin, din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost titularizat de Fabio Pecchia pentru duelul din etapa a 6-a din campionatul italian. Acesta a semnat mai multe ratări, însă a reușit să înscrie, în minutul 62.

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari!

La faza respectivă, Coulibaly a pornit într-o cursă excelentă, în interiorul careului și a trimis o pasă perfectă în interiorul careului.

Acolo se afla Dennis Man care l-a învins fără probleme pe Simone Scuffet, fostul portar de la CFR Cluj.

După această reușită, Dennis Man a ajuns la 3 goluri marcate în acest sezon de Serie A. De asemenea, jucătorul de la Parma a oferit și o pasă decisivă, într-un duel cu Udinese.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, Dennis Man este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma. Antrenorul unei foste adversare a internaţionalului român, Roberto Breda, a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

Dennis Man este titular indiscutabil la Parma. În primele cinci etape ale sezonului de Serie A, internaţionalul român a marcat două goluri şi a oferit şi o pasă decisivă.

Reclamă

Robert Breda s-a duelat cu Dennis Man în sezonul trecut de Serie B. Antrenorul l-a remarcat pe internaţionalul român, mărturisind că el şi Bonny sunt cei mai interesanţi jucători ai Parmei.

Tehnicianul care s-a despărţit în vară de Ternana a declarat că Parma are jucători cu un potenţial uriaş, mai ales pe faza de atac, iar meritul este şi al lui Fabio Pecchia.

„M-am duelat cu Parma în Serie B şi la momentul respectiv se iveau mai mulţi jucători interesanţi. Mă refer în mod special la Dennis Man şi Bonny.

Sunt curios în continuare ce vor face în Serie A, cred că au mult potenţial să devină chiar şi mai puternici. Dar vor trebui să rămână conştienţi de mijloacele lor şi să devină referinţele întregii echipe. Nu sunt doar aceşti doi jucători în grupul consolidat de munca excelentă depusă de antrenor, care face totul pentru a ajuta tinerii jucători.

Cei mai compleţi jucători sunt în compartimentul ofensiv al echipei, este loc de îmbunătăţiri şi în restul echipei”, a declarat Roberto Breda, antrenorul celor de la Ternana, fosta adversară a Parmei din Serie B, conform parmalive.com.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și