Închide meniul

Dennis Man, lăudat de italieni după ultimele etape de la Parma: „E emblema echipei! E un fotbalist uriaş!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2023, 16:57 / Actualizat: 4 mai 2023, 22:55

Dennis Man, lăudat de italieni după ultimele etape de la Parma: „E emblema echipei! E un fotbalist uriaş!

Dennis Man, lăudat de italieni după ultimele etape de la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a fost lăudat de italieni, după ultimele etape de la Parma. Internaţionalul român a marcat două goluri în ultimele două runde, şi astfel şi-a atras doar cuvinte de apreciere. Mauro Melusi, fost jucător italian, şi actual director sportiv, consideră că mijlocaşul român reprezintă emblema celor de la Parma, însă are nevoie de continuitate pentru a deveni şi mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man traversează o formă excelentă la Parma. Românul de 24 de ani a marcat două goluri, în utimele două etape, cu Cagliri şi Benevento. Cele mai tari meciuri din Serie B pot fi urmărite în exclusivitate în AntenaPLAY.

Dennis Man, lăudat de italieni după ultimele etape de la Parma

Mauro Meluso, un director sportiv cunoscut din Italia, a analizat prestaţiile lui Dennis Man, din ultimele runde. Acesta l-a numit pe internaţionalul român emblema echipei, considerând că întruchipează perfect spiritul celor de la Parma.

Italianul este de părere că internaţionalul român are o tehnică impresionantă, fiind capabil să realizeze lucruri remarcabile pe terenul de fotbal.

„Am văzut că Man a marcat un gol uimitor împotriva celor de la Cagliari. Cu Benevento, în schimb, românul a marcat un gol simplu.

Reclamă

Cred că Man o întruchipează perfect pe Parma: este capabil să realizeze performanţe măreţe, goluri grozave, driblinguri de excepţie. În orice caz, cred că Parma are mult potenţial, este bine pregătită.

Vreau să-l felicit pe Pecchia (n.r. antrenorul Parmei). Dincolo de suişuri şi coborâşuri, care probabil nu se i pot imputa, Parma are un mare antrenor.

Pentru mine, Dennis Man este un pic emblema Parmei. Este un jucător uriaş, dar îi lipseşte continuitatea. Probabil are nevoie de cineva care să-l stimuleze mai mult”, a declarat Mauro Meluso, conform parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3

După prestaţia solidă din ultima etapă, Dennis Man a fost inclus şi în echipa ideală a rundei cu numărul 35, din Serie B.

Dennis Man, lăudat de presa din Italia! Ce notă a primit pentru evoluţia cu Benevento

Dennis Man a fost lăudat de presa din Italia pentru evoluţia din meciul cu Benevento. Românul a marcat un gol în minutul 42, dar a fost înlocuit surprinzător în minutul 58. În locul lui Man a intrat Valentin Mihăilă.

Dennis Man a primit nota 7 în tuttomercatoweb.com pentru prestaţia lui din meciul cu Benevento. Parma a condus cu 2-0 la Benevento, prin golurile lui Benedyczak (min. 7) şi Dennis Man (min. 42), dar a trebuit să se mulţumească doar cu un punct din această deplasare. Benevento a întors scorul prin golurile marcate de Ciano (min. 48) şi Acampora (min. 86).

„Este un stadion care îi aduce noroc, îi pedepsise deja pe Benevento la „Vigorito” în ultimul meci jucat în Serie A în 2021. Un ghimpe în piept, are meritul de a întinde tot frontul ofensiv pentru a nu oferi puncte de referință. Câteva schimburi elegante în strâmtoare cu Vazquez și Benedyczak, nu întâmplător Parma au stat prea jos după înlocuirea lui surprinzătoare din minutul 60”, a scris site-ul citat despre prestaţia lui Dennis Man din Benevento – Parma 2-2.

Valentin Mihăilă, care l-a înlocuit pe Dennis Man în minutul 58, a primit o notă slabă pentru prestaţia lui. Mihăilă a fost notat cu 5. „La Modena a intrat foarte bine, astăzi oferă cea mai proastă versiune a lui”, a scris site-ul citat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și