Închide meniul

Dennis Man, lăudat de un fost antrenor din Italia, după evoluţiile de la Parma: „Sunt înnebunit după el”

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2024, 10:55

Reclamă
Dennis Man, lăudat de un fost antrenor din Italia, după evoluţiile de la Parma: „Sunt înnebunit după el

Dennis Man, lăudat de un fost antrenor din Italia

Dennis Man, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dennis Man (26 de ani) a fost lăudat de Giuseppe Iachini, antrenorul Parmei din perioada 2021-2022, care i-a dat atacantului român banderola de căpitan. Internaţionalul cotat la 15 milioane de euro are un început excelent de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele 9 meciuri disputate în toate competiţiile, Dennis Man şi-a trecut în cont 3 goluri şi un assist, fiind printre cei mai buni jucători ai cruciaţilor.

Dennis Man, lăudat de un fost antrenor din Italia

„Sunt înnebunit după el. Mi-aduc aminte când i-am dat banderola de căpitan, unii au strâmbat din nas, dar am luat decizia pentru că arăta o determinare și o ambiție extraordinare să progreseze.

Am crezut că trebuie să-i răsplătesc seriozitatea. Dennis este elementul din echipa Parmei care asigură explozie și își confirmă calitățile în Serie A”, a spus Giuseppe Iachini, citat de parmalive.com.

Capitolul la care Dennis Man se clasează pe primul loc în Serie A

Italienii au dezvăluit capitolul la care Dennis Man se clasează pe primul loc în Serie A, după opt etape disputate. Internaţionalul român a impresionat în acest sezon, şi îl depăşeşte şi pe starul lui Napoli, Khvicha Kvaratskhelia, în topul jucătorilor implicaţi în cele mai multe faze, care s-au încheiat cu şut către poarta adversă.

Reclamă
Reclamă

Dennis Man a fost implicat în nu mai puţin de 48 de faze de joc ale Parmei, care s-au încheiat cu şut către poarta adversă, luându-se în considerare şi cele trei goluri marcate, dar şi pasa de gol.

Pe locul secund în acest top se clasează starul lui Napoli, Khvicha Kvaratskhelia, care a fost implicat în 47 de faze care s-au încheiat cu şut către poarta adversă. Georgianul de 23 de ani a reuşit să marcheze patru goluri şi a oferit două pase decisive, în cele opt etape scurse din acest sezon de Serie A.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și