Închide meniul

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma! Cel mai mare salariu oferit de italieni, în ultimii zece ani

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 20:29

Reclamă
Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma! Cel mai mare salariu oferit de italieni, în ultimii zece ani

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma. Internaţionalul român a semnat noua înţelegere, valabilă până în 2027. Acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul „cruciaţilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a ales să continue la Parma, după evoluţiile extrem de bune de la EURO 2024. Acesta a fost pe „radarul” mai multor echipe, printre care şi Borussia Dortmund.

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma

Parma a anunţat oficial faptul că Dennis Man şi-a prelungit contractul. „Cruciaţii” au postat o fotografie cu internaţionalul român la care au adăugat un mesaj scurt: „Man 2027”, au notat italienii, pe conturile oficiale ale clubului.

Dennis Man va fi plătit „regeşte” la Parma. Acesta va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Fabio Pecchia, urmând să încaseze 2,2 milioane de euro pe an, sumă la care include şi bonusurile de performanţă.

Acesta este cel mai mare salariu oferit de oficialii de la Parma, în ultimii zece ani. Nici măcar Gianluigi Buffon, atunci când a revenit la Parma în 2021, de la Juventus, nu a avut un salariu de 2,2 milioane de euro, atât cât câştigă Dennis Man.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de a-şi prelungi contractul cu Parma, Dennis Man câştiga anual suma de 1,1 milioane de euro. Astfel, după ce şi-a pus semnătura pe noul contract, internaţionalul român şi-a dublat veniturile.

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal

S-a aflat topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal. Internaţionalul român este mai bine plătit decât proaspătul campion european, în vârstă de 17 ani.

La capitolul salariu, Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal. Starul Barcelonei câştigă anual suma de 1,67 milioane de euro pe an, de la formaţia catalană.

Reclamă

De asemenea, internaţional român se clasează şi peste un alt proaspăt campion european, Fermin Lopez. Tânărul mijlocaş spaniol câştigă suma de 630.000 de euro anual la Barcelona.

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 26 iul.

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01 26 iul.

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și