Închide meniul

Dennis Man și Valentin Mihăilă, laudați de italieni după ce Parma a fost învinsă dramatic de Napoli: „Aleargă cât pentru trei”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 8:44

Reclamă
Dennis Man și Valentin Mihăilă, laudați de italieni după ce Parma a fost învinsă dramatic de Napoli: Aleargă cât pentru trei”

Dennis Man și Valentin Mihăilă, laudați de italieni după ce Parma a fost învinsă dramatic de Napoli

Dennis Man şi Valentin Mihăilă/ Profimedia

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost lăudați de italieni, după ce Parma a fost învinsă dramatic de Napoli. Deși „cruciații” au pierdut, cei doi internaționali români au fost remarcați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a condus-o pe Napoli în deplasare până în prelungiri, cu scorul de 1-0, însă echipa lui Fabio Pecchia a rămas în inferioritate numerică în minutul 75, după eliminarea portarului Suzuki. Napoli a reușit să marcheze de două ori în prelungiri și a obținut victoria, în cele din urmă.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, laudați de italieni după ce Parma a fost învinsă dramatic de Napoli

Cei doi internaționali români au fost titulari pentru Parma. Golul „cruciaților” a fost marcat de Bonny, din penalty, în minutul 19.

Italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man. Aceștia menționează că deși nu a fost atât de vizibil pe fază ofensivă contra lui Napoli, românul a fost activ în defensivă, fiind notat cu 6,5.

A făcut și astăzi un meci foarte bun. A fost mai puțin vizibil în ultimii metri, dar a făcut o treabă foarte bună în defensivă. Multe pase de calitate, multă calitate și cantitate”, au notat cei de la parmalive.com.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, italienii l-au lăudat și pe Valentin Mihăilă și capacitatea sa de efort. Pentru evoluția din meciul cu Napoli, românul a primit nota 6,5.

„Ce joc de sacrificiu a avut astăzi, pe fiecare poziție din compartimenntul ofensiv. Aleargă cât pentru trei și întotdeauna găsește cea mai bună soluție către coechipierii săi. Dacă ar fi mai concret în fața porții, ar deveni devastator”, au mai notat italienii.

Napoli, victorie cu 2-1 în meciul cu Parma

Napoli a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Parma, pentru care Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari. Meciul s-a jucat în etapa a treia din Serie A, iar oaspeţii au condus cu 1-0, însă au avut portarul eliminat şi gazdele s-au impus pe final.

Reclamă

Mihăilă a avut prima mare ocazie pentru parmegiani la Napoli, în minutul 12, iar în minutul 15 oaspeţii au lovit de două ori bara la aceeaşi fază, prin Kowalski şi Bonny. După alte două minute Parma a primit penalti şi Bonny a transformat în minutul 19, deschizând scorul. Elevii lui Fabio Pecchia au dominat prima repriză, dar nu au mai înscris.

În repriza secundă portarul Parmei, Zion Suzuki, a fost eliminat în minutul 75, iar în poartă a fost introdus un jucător de câmp, fundaşul Delprato. În minutul 88 arbitrul meciului a dictat penalti pentru Napoli, dar după verificarea VAR a anulat decizia, însă Lukaku a egalat în minutul 90+2, din acţiune, pentru ca lipsa portarului să se vadă în minutul 90+6, când a marcat şi Anguissa, pentru Napoli – Parma 2-1 scor final al unei partide care a avut repriza secundă prelungită cu numai puţin de 15 minute

Dennis Man a fost integralist la parmegiani, iar Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 73. Parma rămâne cu 4 puncte după trei etape şi este pe locul 9, în timp ce Napoli e pe 4, cu 6 puncte.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:45

Cursa din etapa de Porsche Supercup din Italia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, ora 13:05! Larry ten Voorde, la un pas de un nou titlu

10:12

Premiera maraton a noului sezon Asia Express este Duminică de la 20:00 si Luni – Joi de la 20:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY

10:04

Întăriri pentru Marius Șumudică la Rapid! Anunțul făcut de Viorel Moldovan: „Acolo e cea mai mare problemă!”

9:57

Iga Swiatek, în optimile US Open 2024. A anunţat cum se relaxează la New York

9:46

Sol Bamba a murit la 39 de ani! „Fiecare şedinţă de chimioterapie reprezintă următorul meci”

9:20

VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și