Închide meniul

Fabrizio Romano, anunţ de ultim moment despre transferul lui Radu Drăguşin

Dan Roșu Publicat: 6 ianuarie 2024, 20:49

Reclamă
Fabrizio Romano, anunţ de ultim moment despre transferul lui Radu Drăguşin

Fabrizio Romano, anunţ de ultim moment despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Fabrizio Romano a făcut un anunţ de ultim moment despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, unul despre care s-a vorbit intens în ultimele săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă presa din Italia susţine că Drăguşin ar fi din ce în ce mai aproape de Napoli, celebrul jurnalist a dezvăluit că după aducerea lui Werner, Tottenham e concentrată 100% doar pe transferul românului.

Fabrizio Romano, anunţ de ultim moment despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

„Tottenham se va cocentra pe un singur lucru acum: transferul lui Radu Drăguşin”, a scris Romano, după ce londonezii au perfecţionat împrumutul lui Timo Werner.

Portrivit informațiilor oferite de The Athletic, Tottenham s-a lovit de o problemă la negocierile cu Genoa, care s-ar putea rezolva însă în viitorul apropiat. În momentul de față, italienii doresc ca suma de 30 de milioane de euro, pentru transferul românului, să ajungă imediat în conturile clubului, în cazul în care mutarea s-ar materializa.

Reclamă

Gilardino l-a lăudat pe Drăguşin

În ziua în care presa internaţională a vorbit despre plecarea iminentă a fundaşului de 21 de ani de la Genoa, Alberto Gilardino a făcut şi el un anunţ despre transferul jucătorului său cotat la 20 de milioane de euro.

Alberto Gilardino, antrenorul celor de la Genoa, a vorbit la finalul meciului cu Bologna despre Radu Drăguşin. Întrebat de o posibilă plecare a fundaşului român, antrenorul italian nu a oferit un răspuns concret, dar l-a lăudat pe Drăguşin şi a explicat de ce acesta a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa.

„Este un jucător care a crescut foarte mult. Muncește foarte mult, iar nivelul lui este unul foarte ridicat. E normal să atragă atenția cluburilor. Sunt foarte puțini jucători ca el”, a declarat Alberto Gilardino, potrivit sportface.it.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și