Închide meniul

George Puşcaş, analizat în Gazzetta dello Sport după Genoa – AC Milan: „Cel mai slab!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 9:55

George Puşcaş, analizat în Gazzetta dello Sport după Genoa – AC Milan: „Cel mai slab!

George Puşcaş, analizat în Gazzetta dello Sport după Genoa - AC Milan

George Puşcaş, în timpul meciului dintre Genoa şi AC Milan/ Profimedia

George Puşcaş a fost analizat în publicaţia Gazzetta dello Sport, după duelul dintre Genoa şi AC Milan. Atacantul român a fost trimis în teren pe final de joc, şi a ratat şansa de a egala, deşi poarta „diavolilor” era apărată de Olivier Giroud, după eliminarea lui Mike Maignan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Genoa şi AC Milan a fost una nebună. „Diavolii” s-au impus cu 1-0, însă ambii portari au fost eliminaţi în prelungirile meciului.

George Puşcaş, analizat în Gazzetta dello Sport după Genoa – AC Milan

George Puşcaş a început ca rezervă duelul dintre Genoa şi AC Milan, şi a fost trimis în teren de Gilardino în minutul 90+1, în locul lui Haps.

În minutul 90+9, Mike Maignan a văzut direct cartonaşul roşu după fault dur comis asupra lui Ekuban, şi a fost înlocuit între buturi de vârful Olivier Giroud.

Puşcaş a avut o ocazie imensă în prelungiri, fiind oprit în cele din urmă de Giroud. După meci, atacantul naţionalei României a fost analizat în presa din Italia. Jurnaliştii italieni l-au catalogat ca fiind „cel mai slab de pe teren”, notându-l cu 5,5.

Reclamă

„Cel mai slab. Intră în prelungiri însă meciul se desfășoară pe lângă el: o minge bună în careu îi este suflată de Giroud care, deși a intervenit bine, nu s-a născut cu mănuși în mână”, au notat jurnaliştii italieni de la Gazzeta dello Sport.

De cealaltă parte, Radu Drăguşin a fost integralist pentru Genoa, şi a avut din nou o evoluţie solidă. Fundaşul român a primit nota 7, cea mai mare din tabăra „grifonilor”.

„Un zid în fața căruia șuturile atacanților rossoneri s-au spulberat. În final a fost aproape să marcheze cu un șut puternic de la marginea careului, care a dus la singura intervenție salvatoare a lui Maignan din această seară„, au notat italienii de la calciomercato.com.

Reclamă 4 / 0/3

Scene incredibile în Genoa – AC Milan 0-1. Ambii portari au fost eliminaţi

Au fost scene incredibile în meciul Genoa – AC Milan, scor 0-1, din etapa a 8-a din Serie A. Ambii portari au fost eliminaţi şi a fost nevoie de 14 minute de prelungiri. Radu Drăguşin şi George Puşcaş au jucat pentru gazde.

În minutul 96, Mike Maignan a avut o intervenţie în afara careului. A intrat „la rupere”, a respins mingea, dar l-a pus la pământ pe Ekuban. Arbitrul a lăsat iniţial jocul să continue, dar a fost anunţat să revadă faza. A urmărit reluările şi a decis să îl elimine pe portarul lui AC Milan.

Genoa a primit o lovitură liberă din marginea careului advers, iar Giroud a intrat între buturi. Gudmundsson şi-a asumat răspunderea şi a încercat să surprindă şi a şutat în forţă, pe jos, în minutul 90+12. Drăguşin a fost aproape să devieze mingea în poartă, dar balonul a lovit transversala.

Imadiat după, la un corner, a urcat în careu şi portarul gazdelor. Martinez a încercat să oprească un adversar să degajeze şi a intrat cu talpa la picioarele lui. A fost şi el eliminat.

Josep Martinez i-a pus în braţe tricoul fundaşului român, dar Drăguşin a refuzat să fie portar de conjunctură. Genoa a mai avut o schimbare, astfel că a fost trimis pe teren Nicola Leali. La ultima fază, George Puşcaş putea fi salvator. Giroud a intervenit însă şi i-a „suflat” mingea de la picioare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și