Închide meniul

George Puşcaş, aproape de revenirea în Italia! „Acordul e total”. Va juca alături de Cesc Fabregas

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 august 2022, 15:27

George Puşcaş, aproape de revenirea în Italia! „Acordul e total. Va juca alături de Cesc Fabregas

George Puşcaş, aproape de revenirea în Italia!

George Puşcaş poate ajunge la Como / Profimedia Images

George Puşcaş e aproape de revenirea în Italia. Reading şi Como, echipa lui Cesc Fabregas, au ajuns la un acord privind transferul atacantului român, care a jucat ultimele 6 luni la Pisa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform tuttomercatoweb.com, acordul dintre cele două echipe este total şi mai lipseşte semnătura lui George Puşcaş, care ar putea fi tentat să joace alături de Fabregas, chiar dacă asta s-ar întâmpla în Serie B.

George Puşcaş, aproape de revenirea în Italia!

Pușcaș mai are contract cu Reading până în 2024. El a semnat cu formația engleză în 2019, iar de atunci a adunat 91 de meciuri și a marcat 20 de goluri.

În sezonul trecut din Serie B, Pușcaș a fost împrumutat la Pisa, pentru care a marcat 8 goluri în 22 de apariții.

3,5 milioane de euro este cota actuală a atacantului de 26 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. De-a lungul carierei, Pușcaș a mai evolut în Italia pentru Inter U19, Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa.

Reclamă

Răzvan Marin rămâne în Serie A

Răzvan Marin (26 de ani) rămâne în Serie A, după ce a retorgradat cu Cagliari. După două sezoane petrecute în Sardinia, internaţionalul român va evolua la Empoli, ocupanta locului 14 în sezonul trecut.

Mijlocaşul român a fost împrumutat pentru un sezon, iar noua sa echipă va avea drept de cumpărare la finalul viitoarei stagiuni pentru 7 milioane de euro.

În sezonul recent încheiat, Marin nu a avut cifre deosebite. În 36 de partide în care a evoluat, românul nu a marcat niciun gol, dar a oferit 6 assist-uri. Spre deosebire de sezonul 2020-2021, primul al său în Serie A, într-un număr asemănător de meciuri, 39, a marcat 3 goluri şi şi-a trecut în cont 6 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin a venit la Cagliari în 2020, pentru 10 milioane de euro, după un sezon petrecut în Eredivisie, la Ajax, unde nu a reuşit să se impună. „Lăncierii” plăteau pe el, în 2019, 12.5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și