Închide meniul

George Puşcaş, pasă de gol pentru Genoa! „Grifonii” s-au calificat în optimile Cupei Italiei!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 20:16

George Puşcaş, pasă de gol pentru Genoa! „Grifonii s-au calificat în optimile Cupei Italiei!

George Puşcaş, pasă de gol pentru Genoa

George Puşcaş, după un meci pentru Genoa/ Twitter

George Puşcaş a oferit o pasă de gol pentru Genoa! Genoa a învins-o astăzi, pe teren propriu, după prelungiri, scor 2-1, pe Reggiana, în 16-imile de finală din Coppa Italia. Românul George Puşcaş a oferit un assist la primul gol al gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul genovezilor, Alberto Gilardino, a început meciul de cupă cu Reggiana titularizându-l pe George Puşcaş în atac şi ţinându-l pe banca rezervelor pe Radu Drăguşin, relatează news.ro.

George Puşcaş, pasă de gol pentru Genoa

Într-o primă repriză în care nu au fost multe faze de poartă, oaspeţii au deschis scorul în minutul 37, când a înscris Muhamed Djamanca. Genoa a egalat în minutul 53, prin Ridgeciano Haps, la o pasă a lui George Puşcaş. Radu Drăguşin a intrat şi el pe teren, în minutul 55, apoi Puşcaş şi-a încercat tirul la poartă, în minutul 64, şi a ieşit de pe teren în minutul 77, iar cele 90 de minute s-au încheiat la egalitate.

S-a intrat în cele două reprize regulamentare de prelungiri, gazdele reuşind să marcheze în minutul 99 golul victoriei, autor fiind islandezul Albert Gudmundsson. Genoa s-a impus astfel cu scorul de 2-1, iar în optimile de finală se va înfrunta cu Lazio Roma, la 5 decembrie.

Radu Drăguşin, pe lista lui AC Milan! Concurenţă uriaşă pentru transferul fundaşului român

Radu Drăguşin e şi pe lista lui AC Milan! După ce impresarul fundaşului central, Florin Manea, a anunţat că Genoa a refuzat o ofertă de 20 de milioane de euro pentru Drăguşin, acum s-a aflat că şi formaţia antrenată de Stefano Pioli e interesată de român.

Reclamă

Potrivit jurnaliştilor de la Corriere dello Sport, citaţi de tuttomercatoweb.com, AC Milan îl monitorizează intens pe Radu Drăgușin. Clubul din Milano doreşte să se întărească în centrul defensivei, iar Drăguşin este văzut ca soluţia ideală. AC Milan îi mai are, printre alţii, în centrul apărării pe Fikayo Tomori, Malick Thiaw, Simon Kjaer şi Pierre Kalulu.

Şi AS Roma, formaţia antrenată de Jose Mourinho, e interesată de Radu Drăguşin. Totodată, Newcastle e interesată de Radu Drăguşin, care evoluează foarte bine şi în Serie A, după ce a făcut senzaţie cu Genoa în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Florin Manea a declarat că Genoa a avut o ofertă de 20 de milioane de euro pentru Drăguşin, chiar dacă aceasta nu a fost trecută oficial pe hârtie.

Reclamă 4 / 0/3

„Este pe un trend foarte bun, cluburi importante îl au în vizor”

”Este pe un trend nu bun, foarte bun, cluburi importante din lume îl au în vizor. Îl urmăresc. Eu zic că vara viitoare va avea multe oferte, ar fi senzațional să se califice și cu naționala României la Euro 2024.

Dacă se va concretiza transferul pe care îl sperăm, va fi peste 30 de milioane. Unii zic că îl vând doar din declarații, dar pot să spună orice. Și când l-am dus la Genoa, s-a spus că o să ajungă la Botoșani, că o să ajung să-l aduc în România.

Au fost oferte concrete de peste 20 de milioane pe care nu le-a acceptat Genoa. Eu știu din interior, nu pot să vorbesc, dar timpul îmi va da dreptate și le voi răspunde tuturor. Transferul lui va fi o surpriză, poate ajunge la un club englez din topul topurilor.

Sperăm să se realizeze. Mai există și un club de tradiție, nu de top, dar care are o pozitie bună în Premier League, în primele zece locuri, care îl urmărește atent”, a spus Manea, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și