Închide meniul
Foto

Imagini emoţionante cu Claudio Ranieri, la ultimul meci din cariera lui de antrenor! Cagliari a suferit o înfrângere dramatică!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 11:30

Reclamă
Imagini emoţionante cu Claudio Ranieri, la ultimul meci din cariera lui de antrenor! Cagliari a suferit o înfrângere dramatică!

Imagini emoţionante cu Claudio Ranieri, la ultimul meci din cariera lui de antrenor!

Claudio Ranieri, la ultimul meci din cariera de antrenor / Profimedia Images

Imagini emoţionante cu Claudio Ranieri, la ultimul meci din cariera lui de antrenor. Cagliari, ultima echipă pregătită de Ranieri, a fost învinsă dramatic de Fiorentina, cu un gol marcat în minutul 90+13 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cagliari a condus, la un moment dat, cu 2-1. Fiorentina a întors scorul cu două goluri marcate în ultimele minute ale întâlnirii. Nicolas Gonzalez a înscris în minutul 89 al meciului. Arthur Melo avea să înscrie din penalty, în minutul 90+13, lovitura de la 11 metri fiind dictată cu VAR.

Imagini emoţionante cu Claudio Ranieri, la ultimul meci din cariera lui de antrenor! Cagliari a suferit o înfrângere dramatică!

Anul trecut, Claudio Ranieri a promovat cu Cagliari în Serie A. Acum i-a salvat de la retrogradare, şi-a făcut datoria şi a decis să se retragă, relatează news.ro. Meciul cu AC Fiorentina a fost ultimul din cariera de antrenor a lui Ranieri, ajuns la 72 de ani.

Cagliari a avut ocaziile în prima repriză, dar scorul l-au deschis oaspeţii, în minutul 39, prin Bonaventura. Gazdele au egalat prin Prati, în minutul 64. Mutandwa le-a adus apoi în avantaj, în minutul 85.

Fiorentina a egalat după doar patru minute, la o fază în care Nico Gonzalez a profitat de defensiva visătoare a gazdelor. Ulterior, Lapadula a avut un gol anulat de VAR pentru ofsaid. Deşi meciul a fost prelungit cu doar cinci minute, oaspeţii au primit penalty, după o fază analizată de VAR în minutul 90+11. Melo a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 90+13. S-a încheiat 3-2 pentru Fiorentina. Fiorentina se află pe locul 8, cu 57 de puncte. Cagliari este pe 15, cu 36 de puncte.

Reclamă
Reclamă 4

Ce spunea Claudio Ranieri atunci când a promovat-o pe Cagliari în Serie A

Claudio Ranieri a plâns atunci când a reuşit să promoveze cu Cagliari în Serie A, sezonul trecut. Ranieri are în palmares un titlu absolut fabulos în Premier League, cu Leicester. În 2016, Ranieri a cucerit Premier League cu Leicester. Este singurul titlu al lui Leicester din istoria de 140 de ani a clubului.

Sezonul trecut, antrenorul italian a fost profund emoționat, după ce Cagliari a învins-o dramatic pe Bari, în deplasare. Cagliari a obținut astfel biletele pentru prima scenă a fotbalului italian.

Ranieri a reuşit şi să îi menţină pe Cagliari în Serie A înainte de a se retrage din activitate.

Reclamă

Finala play-off-ului de promovare în Serie A, dintre Bari și Cagliari, a fost exclusiv în AntenaPLAY. Partida s-a încheiat cu victoria lui Cagliari, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Pavoletti, în minutul patru de prelungiri.

Ce spunea Claudio Ranieri după ce a promovat-o pe Cagliari în Serie A

Claudio Ranieri a declarat, la finalul meciului ce a dus-o pe Cagliari în Serie A, că ar fi fost un mare eșec pentru el dacă nu izbutea această performanţă. Echipa tehnicianului italian a revenit în prima ligă din Italia după doar un sezon petrecut în eșalonul inferior.

Aveam dubii până să revin la Cagliari, deoarece nu știam dacă voi reuși. Să revin aici și să nu pot duce echipa în Serie A, ar fi fost un mare insucces pentru mine. Cagliari mi-a permis să zbor în cariera mea, în Europa și în Italia. Băieții din echipă au inimile atât de mari.

Avem foarte mulți oameni în spatele nostru care ne împing. Bari a fost o rivală extraordinară, și trebuie să dăm mâna cu ei. L-am felicitat pe Mignani pentru că echipa lui a jucat foarte bine. Ce o să mă fac când o să fiu mare? Un antrenor!”, declara Claudio Ranieri, la finalul partidei cu Bari, conform presei din Italia.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și