Închide meniul

Reacția lui Claudio Ranieri, după ce a promovat-o pe Cagliari în Serie A: „Aveam dubii până să vin aici!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 8:26

Reclamă
Reacția lui Claudio Ranieri, după ce a promovat-o pe Cagliari în Serie A: Aveam dubii până să vin aici!”

Reacția lui Claudio Ranieri, după ce a promovat-o pe Cagliari în Serie A

Claudio Ranieri, în timpul unui meci/ Profimedia

Reacția lui Claudio Ranieri, după ce a promovat alături de Cagliari în Serie A, nu a întârziat să apară. Antrenorul italian a fost profund emoționat, după ce echipa sa s-a impus dramatic pe terenul celor de la Bari, pentru a obține astfel biletele pentru prima scenă a fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala play-off-ului de promovare în Serie A, dintre Bari și Cagliari, a fost exclusiv în AntenaPLAY. Partida s-a încheiat cu victoria lui Cagliari, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Pavoletti, în minutul patru de prelungiri.

Reacția lui Claudio Ranieri, după ce a promovat-o pe Cagliari în Serie A

Claudio Ranieri a declarat, la finalul meciului, că ar fi fost un mare eșec pentru el dacă nu ar fi reușit să o ducă pe Cagliari în Serie A, în acest sezon. Echipa tehnicianului italian revine în prima ligă din Italia, după doar un sezon petrecut în eșalonul inferior.

„Aveam dubii până să revin la Cagliari, deoarece nu știam dacă voi reuși. Să revin aici și să nu pot duce echipa în Serie A, ar fi fost un mare insucces pentru mine. Cagliari mi-a permis să zbor în cariera mea, în Europa și în Italia. Băieții din echipă au inimile atât de mari.

Avem foarte mulți oameni în spatele nostru care ne împing. Bari a fost o rivală extraordinară, și trebuie să dăm mâna cu ei. L-am felicitat pe Mignani pentru că echipa lui a jucat foarte bine. Ce o să mă fac când o să fiu mare? Un antrenor!”, a declarat Claudio Ranieri, la finalul partidei cu Bari, conform presei din Italia.

Reclamă

Claudio Ranieri, în lacrimi după promovarea dramatică în Serie A

Claudio Ranieri a fost în lacrimi după promovarea dramatică în Serie A. Cagliari, echipă de care aparţine şi Răzvan Marin, a promovat în Serie A după un gol marcat în minutul 4 al prelungirilor. Bari – Cagliari 0-1 a fost exclusiv în AntenaPLAY.

Echipa antrenată de Claudio Ranieri a promovat într-o manieră dramatică în Serie A. Echipa legendarului antrenor italian avea nevoie de o victorie pentru a se bate în sezonul viitor cu Napoli, Inter sau Milan.

Pavoletti a dat lovitura pentru trupa lui Claudio Ranieri în minutul 4 al prelungirilor meciului, într-un moment în care cei de la Bari se pregăteau să declanşeze fiesta.

Reclamă 4 / 0/3

Fluieral final a oferit imagini emoţionante cu antrenorul de 71 de ani al celor de la Cagliari. Ranieri a fost copleşit de emoţii după ce a readus-o pe Cagliari în Serie A.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și