Închide meniul
Foto

Imaginile bucuriei de la Napoli! Fanii au creat o atmosferă superbă, la primul meci pe stadionul „Diego Armando Maradona” după câștigarea titlului în Serie A

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 22:24

Imaginile bucuriei de la Napoli! Fanii au creat o atmosferă superbă, la primul meci pe stadionul „Diego Armando Maradona” după câștigarea titlului în Serie A

Imaginile bucuriei de la Napoli

Foto: Profimedia

Imaginile bucuriei de la Napoli! Fanii au creat o atmosferă superbă, la primul meci pe stadionul „Diego Armando Maradona” după câștigarea titlului în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a câștigat, scor 1-0, împotriva celor de la Fiorentina, iar la finalul meciului fotbaliștii au sărbătorit titlul alături de fani.

Imaginile bucuriei de la Napoli! Fanii au creat o atmosferă superbă, la primul meci pe stadionul „Diego Armando Maradona” după câștigarea titlului în Serie A

Victor Osimhen a marcat unicul gol al meciului, în minutul 74, din penalty. După fluierul final, a urmat o adevărată petrecere pe care jucătorii de la Napoli au făcut-o alături de suporterii echipei. A fost primul meci al lui Napoli pe teren propriu, după ce a reușit să câștige cel de-al treilea titlu în Serie A din istoria clubului.

Titlul era asigurat încă din etapa precedentă, atunci când Napoli a obținut un punct pe terenul celor de la Udinese, scor 1-1.

Victor Osimhen, copleșit de emoții după ce Napoli a devenit campioană în Serie A: „Am realizat un vis!”

Victor Osimhen a fost copleșit de emoții după ce Napoli a devenit campioană în Serie A. Atacantul nigerian a oferit primele declarații, după duelul cu Udinese, și a mărturisit că alături de coechipierii săi, a îndeplinit visul suporterilor.

Reclamă

Napoli a devenit campioană în Serie A, după o pauză de 33 de ani. Victor Osimhen a marcat golul egalizator în duelul cu Udinese, din ultima rundă, duel în care napoletanii aveau nevoie de un singur pentru pentru a-și adjudeca Scudetto.

Victor Osimhen a declarat că Napoli nu a fost considerată favorită la startul sezonului, pentru cucerirea titlului. Atacantul susține că echipa sa a produs suprpriza și a îndeplinit visul a zeci de mii de suporteri.

De asemenea, Osimhen a fost extrem de emoționat după titlul cucerit alături de Napoli, mărturisind că își va aminti acest moment întreaga viață.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am fost favoriți la începutul sezonului, nu au crezut foarte mulți oameni în noi. Această echipă a rămas unită… Am crezut încă de la începutul sezonului că avem o echipă grozavă cu care putem câștiga Scudetto. Acum a realizat acest vis.

Sunt copleșit acum, nu știu ce cuvinte să folosesc pentru a cuantifica cu adevărat acest sentiment… Nimeni nu a meritat acest Scudetto mai mult decât napoletanii.

Este un sentiment uimitor, am așteptat atâția ani acest moment. Să putem să le livrăm Scudetto napoletanilor este ceva ce nu vom uita niciodată și vom continua să trăim momentul în inimile noastre pentru tot restul vieții.

Mă bucur pentru toți napolitanii… acum vom sărbători în fața propriilor fani și ne vom bucura de momentul pe viață”, a declarat Victor Osimhen, conform DAZN.

Recomandări
  • Imaginile bucuriei de la Napoli
  • Fanii au creat o atmosferă superbă, la primul meci pe stadionul „Diego Armando Maradona” după câștigarea titlului în Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și