Închide meniul

Inter l-a pus la dietă pe Romelu Lukaku. Belgianul a şocat la revenirea în Serie A

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2022, 15:24

Inter l-a pus la dietă pe Romelu Lukaku. Belgianul a şocat la revenirea în Serie A

Romelu Lukaku

Romelu Lukaku/ Profimedia

  • Inter l-a pus pe Romelu Lukaku la dietă
  • Atacantul nu mai are forma pe care o avea în perioada în care a câştigat Scudetto

Inter l-a pus pe Romelu Lukaku la dietă, atacantul fiind departe de forma pe care o avea în prima perioadă a sa în Serie A. De vină este regimul pe care îl avea la Chelsea, diferit de cel mediteranean pe care îl urmează la nerazzurri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku a fost împrumutat pentru un sezon de Chelsea, la Inter. Atacantul belgian a revenit la clubul alături de care a devenit campion în Serie A, în 2021.

Inter l-a pus la dietă pe Romelu Lukaku

Romelu Lukaku va avea un regim strict impus de medicii lui Inter. Dieta mediteraneană este una eficientă pentru jucătorul ajuns la 29 de ani, care cântărea 101 kg, înainte de a fi cumpărat de Chelsea.

Reclamă

Inter l-a mai pus odată la regim pe Romelu Lukaku, după ce atacantul a fost cumpărat de la Manchester United. Atunci, ca şi acum, belgianul era în afara formei şi a avut parte de un regim personalizat. Pe lângă grija pe care o are la alimentaţie, Lukaku are parte şi de o sesiune de antrenamente intense, menite să-l readucă în formă înaintea startului de sezon.

Metodele lui Inter au funcţionat în prima perioadă petrecută de belgian la club. Romelu Lukaku a marcat 64 de goluri, în 95 de meciuri bifate pentru nerazzurri, câştigând Scudetto în 2021.

Reclamă

În Premier League, Romelu Lukaku avea un regim care-l transforma într-un jucător de forţă, pe când la Inter este preferat a fi un atacant mai slab şi mai exploziv.

În prima perioadă petrecută de Romelu Lukaku la formaţia antrenată în prezent de Simone Inzaghi, acesta declara, cu privire la dieta sa, că l-a schimbat şi l-a ajutat să devină un alt jucător.

„De când am venit la Inter, mi-am schimbat dieta şi pot spune că niciodată nu m-am simţit atât de puternic. Mereu am fost un jucător exploziv, cu muşchi, dar Italia m-a dus la alt nivel”, a declarat Roelu Lukaku, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Romelu Lukaku a revenit la Inter. Primele declarații ale starului belgian

Romelu Lukaku va juca la Inter sub formă de împrumut până în iunie 2023. Vicecampioana Italiei nu a stabilit o clauză prin care poate să-l transfere definitiv de la Chelsea.

Belgianul i-a asigurat pe fanii nerazzurri că va marca multe goluri în stagiunea următoare.

”M-am întors! Sunt foarte fericit. Nu-mi vine să cred. Sunt aici să marchez multe goluri. Promit, și eu îmi onorez promisiunile. Forza Inter!”, în dialogul cu Steven Zhang.

Inter îi va acoperi salariul integral lui Romelu Lukaku în sezonul 2022/2023. Italienii vor scote din conturi 8 milioane de euro, plus alte bonusuri de performanță care vor fi redirecționate către clubul-mamă, Chelsea.

Romelu Lukaku a evoluat pentru Inter în perioada 2019-2021, fiind transferat de la Manchester United. În perioada petrecută în Italia, belgianul a marcat 64 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în cele 95 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

La Chelsea, Romelu Lukaku nu s-a adaptat. În singurul sezon petrecut pe Stamford Bridge, atacantul a marcat 15 goluri, în 44 de partide în care a fost pe teren. Chelsea a terminat pe locul trei în Premier League, iar în Champions League a fost eliminată de Real Madrid în sferturi.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cole Palmer, "poker" şi trei recorduri spulberate în Chelsea - Everton 6-0
Premier League • 10:42
FOTO
Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"
Premier League • 5 apr., 9:39
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”
Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11
Premier League • 5 apr., 8:53
Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11
Eden Hazard a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale. Ce moment a rememorat fostul star belgian.
Fotbal extern • 29 mart., 22:19
„Dacă aș putea să schimb un singur lucru..” Eden Hazard a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei sale
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii