Închide meniul

Ionuț Radu, făcut praf în presa italiană după ce a dat pe lângă minge și a „condamnat-o” pe Inter: „Harakiri! / ‘Crima’ lui Radu!”. Românul a primit cea mai mică notă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 aprilie 2022, 23:42

Ionuț Radu, făcut praf în presa italiană după ce a dat pe lângă minge și a „condamnat-o pe Inter: „Harakiri! / Crima lui Radu!. Românul a primit cea mai mică notă

Ionuț Radu s-a desp[r'it de Miss Italia

Profimediaimages

Ionuț Radu a comis o greșeală incredibilă în meciul Bologna – Inter 2-1, din Serie A. Portarul român a dat pe lângă minge, iar oaspeții au marcat golul victoriei. Radu a fost criticat aspru în presa din Italia, după eroarea impardonabilă care o poate costa titlul pe Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a fost titularizat de urgență în poarta lui Inter, după ce Samir Handanovic a acuzat probleme la spate. Portarul român n-a reușit să profite de șansă, ba chiar a comis o gafă colosală.

Bologna – Inter 2-1 | Reacția presei din Italia, după ce Ionuț Radu a comis greșeala carierei

În minutul 82 al meciului de la Bologna, Ionuț Radu a dat pe lângă minge și i-a făcut un „cadou” incredibil lui Nicola Sansone, care a înscris cel mai ușor gol al carierei. Gafa lui Radu o poate costa Scudetto pe Inter.

VEZI AICI VIDEO

Aflat la prima apariție în actualul sezon din Serie A, Ionuț Radu a început să plângă pe teren, după fluierul de final. Colegii au venit să îl consoleze pe portarul român.

Reclamă

Presa italiană l-a criticat aspru pe Ionuț Radu, aflat la prima apariție în Serie A, din acest sezon. Portarul român a primit nota 3 din partea tuttomercatoweb, cea mai mică de pe teren.

„A venit ‘crima’ lui Ionuț Radu”. Ce au scris italienii după ce românul a dat pe lângă minge

„Să spui că a avut o prestație atentă timp de 82 de minute… apoi a venit ‘crima’, acea atingere care îi oferă Bolognei victoria și care poate cântări mai mult decât decisiv în lupta pentru Scudetto. Cu această înfrângere, Inter nu mai este stăpâna propriului destin.”, au scris jurnaliștii tuttomercatoweb.

Ionuț Radu n-a scăpat nici de criticile celor de la Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

„Harakiri Inter: Radu i-a dat punctele Bolognei”, a titrat celebra publicație din Peninsulă.

„În minutul 82, după un out de margine, Radu a comis o greșeală incredibilă și i-a pus pe tavă golul victoriei lui Sanson. Radu l-a înlocuit pe Handanovic, care a acuzat dureri la spate.”, a notat gazzeta.it.

„Inter a ratat în cel mai spectaculos mod posibil șansa să o detroneze pe Milan. Greșeală zgomotoasă comisă de Radu, care a ratat mingea și i-a oferit lui Samson șansa să își treacă numele pe lista marcatorilor.”, a scris și Corriere dello Sport.

Inter a ratat șansa să devină lider în Serie A

Inter se afla la două puncte în spatele liderului AC Milan, înainte meciului cu Bologna. Gafa românului ar putea cântări enorm, ținând cont că au mai rămas 4 etape până la finalul sezonului din Serie A.

Ionuț Radu a bifat în această seară cea de-a 5-a apariție în poarta lui Inter, în toate competițiile.

Samir Handanovic, titularul obișnuit din poarta lui Inter, a acuzat probleme fizice înaintea meciului restant din campionatul Italiei. Astfel, Simone Inzaghi l-a trimis de urgență în echipa de start pe Radu, care mai bifase o singură apariție în acest sezon. Radu apărase ultima dată în meciul cu Empoli, din Cupa Italiei.

În Serie A, Radu nu mai jucase din luna mai a anului trecut. Atunci, goalkeeper-ul român a fost integralist, iar Inter a învins-o cu 3-1 pe AS Roma.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și