Închide meniul

Jose Mourinho şi-a umilit o vedetă în stilul lui Gigi Becali. Decizie şocantă a antrenorului Romei în partida cu Bologna

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 decembrie 2023, 22:06

Reclamă

Jose Mourinho şi-a umilit o vedetă în stilul lui Gigi Becali. Antrenorul Romei l-a scos de pe teren pe Renato Sanches în minutul 63, deşi l-a trimis în teren la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho nu a avut milă de Renato Sanches. Antrenorul Romei l-a umilit pe jucătorul portughez în partida pierdută în deplasarea de la Bologna.

Jose Mourinho şi-a umilit o vedetă în stilul lui Gigi Becali

Renato Sanches a fost trimis în teren la pauză meciului de la Bologna în locul lui Leonardo Spinazzola. După numai 18 minute, antrenorul Romei avea să ia o decizie şocantă. L-a înlocuit pe Renato Sanches cu Edoardo Bove. Renato Sanches a fost uluit decizia lui Mourinho şi întreba nedumerit dacă este trebuie să fie cel schimbat.

Echipa italiană AS Roma a pierdut duminică, în deplasare, scor 0-2, în faţa formaţiei Bologna, în etapa a 16-a din Serie A. Roma se află la primul insucces după cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

La Bologna, echipa lui Jose Mourinho nu a avut răspuns la atacurile gazdelor şi a pierdut cu 0-2. Nikola Moro a deschis scorul în minutul 37, iar în minutul 49 Rasmus Kristensen a majorat avantajul Bolognei, trimiţând balonul în propria poartă. Formaţia condusă de Thiago Motta s-a impus cu 2-0 şi a urcat pe locul 4 în Serie A, cu 28 de puncte, în timp ce Roma pierde primul meci după o serie de cinci partide fără înfrângere şi e pe 7, cu 25 de puncte.

Reclamă

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 16-a din Serie A:

AC Milan – Monza 3-0 (Reijnders 3, Simic 41, Okafor 76);

AC Fiorentina – Verona 1-0 (Beltran 78);

Reclamă 4 / 0/3
Udinese – Sassuolo 2-2 (Lucca 36, R. Pereyra 55 / Berardi 75 penalty, 88 penalty);

Bologna – AS Roma 2-0 (Moro 37, R. Kristensen 49 autogol).

Jose Mourinho ştie cum poate face performanţă la Roma: „Sunt un bandit al fotbalului”

Lusitanul e în continuare nemulţumit că AS Roma nu reuşeşte să câştige în deplasare prea des: „Am avut echipe care erau bande de hoţi, cărora le plăcea să joace în deplasare. Noi (AS Roma), ca echipă, nu facem asta, sunt oameni cărora le place confortul acasă pentru că le este dor de mama sau de bunica să le facă dulciuri. Avem o mică problemă aici”.

Mourinho a recunoscut că echipa este inconstantă, cu suişuri şi coborâşuri şi a criticat faptul că nu Roma nu reuşeşte să tranşeze meciurile mai devreme: „Parcă încercăm să batem recordul de goluri marcate în ultimele minute”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și