Închide meniul
VIDEO

Louis Munteanu, pasă de gol pentru Fiorentina! Atacantul și-a făcut simțită prezența după doar 3 minute de la intrarea pe teren

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 23:15

Reclamă
Louis Munteanu, pasă de gol pentru Fiorentina! Atacantul și-a făcut simțită prezența după doar 3 minute de la intrarea pe teren

Louis Munteanu, pasă de gol pentru Fiorentina!

Louis Munteanu / Hepta

Louis Munteanu a reușit o pasă de gol pentru Fiorentina! Atacantul care i-a pus „pe jar” pe patronii din Liga 1 a făcut spectacol în tricoul formației „viola”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de vineri, Fiorentina a jucat un meci amical cu Reggiana, care s-a încheiat cu scorul de 4-0, în favoarea echipei lui Louis Munteanu.

Louis Munteanu, pasă de gol pentru Fiorentina!

Atacantul român a fost introdus în teren în minutul 73 al meciului amical. După doar 3 minute, Louis Munteanu a pus presiune pe un adversar, iar mai apoi a deviat balonul către Christian Kouame, care l-a învins pe portarul celor de la Reggiana.

În meciul cu echipa din Serie B, pentru Fiorentina au marcat: Riccardo Sottil (9′), Moise Kean (15′) și Christian Kouame (65′, 76′).

Reclamă
Reclamă 4

Duelul cu Reggiana a fost al 2-lea meci amical pe Fiorentina, în cadrul perioadei de pregătire din vară. În prima partidă de test, jucată împotriva echipei U19 a clubului, Louis Munteanu a reușit să marcheze un gol. Duelul dintre Fiorentina și Fiorentina U19 s-a încheiat cu scorul de 5-2.

Transferul lui Louis Munteanu garantează titlul

Transferul lui Louis Munteanu garantează titlul în Liga 1 – e de părere Valeriu Răchită. CFR Cluj şi Rapid se luptă pentru semnătura jucătorului de la Fiorentina, deşi nici Gigi Becali pare că nu a renunţat la mutare.

Neluţu Varga a anunţat că sunt şanse mari ca Louis Munteanu să ajungă la CFR Cluj. La două zile, Viorel Moldovan a spus că şi Rapid îl vrea pe Munteanu. Deşi a anunţat public că nu îl mai interesează, Gigi Becali nu trebuie scos din calcule.

Reclamă

Valeriu Răchită e de părere că cine îl va transfera pe Louis Munteanu va avea cele mai mari şanse de a câştiga titlul.

„Chiar a intrat și domnul Marian Iancu. Sunt de părerea dumnealui. Cine îl va lua pe Louis Munteanu, are șanse mari să ia campionatul. Este un marcator, un jucător peste media campionatului, jucător de echipă națională. Cred eu că CFR va face eforturi financiare pentru a-l aduce. S-a văzut în prima etapă că acel Michael cu care a început Dan Petrescu, că nu are nicio treabă cu fotbalul. La noi la Ploiești, la întors pe Papp.

Și acum a rămas întors Papp. Îl au pe Sava (n.r. pentru U21). Petrescu are nevoie de lot și i-a promis că îi va aduce jucători. Cu o zi înainte de meciul cu Dinamo, Neluțu a băgat 2,8 milioane de euro și a plătit toate datoriile. Un patron ca ăsta își dorește orice fotbalist. Louis Munteanu se gândește și ce se întâmplă din punct de vedere al staff-ului“, a spus Valeriu Răchită la fanatik.ro.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49 20 iul.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36 20 iul.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27 20 iul.

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19 20 iul.

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 6 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor
Citește și