Închide meniul

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2024, 10:25

Reclamă
Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

Mario Balotelli, alături de trofeul UEFA Champions League, la finala Manchester CIty - Inter, din 2023 / Profimedia

Mario Balotelli este aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani. Fostul star de la Manchester City este liber de contract încă din luna iunie, atunci când s-a despărţit de formaţia Adana Demirspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După experienţele din Turcia şi din Elveţia, acolo unde a jucat la Sion, Mario Balotelli este pregătit să îşi facă revenirea într-un campionat de top.

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

Potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira, fostul star de la Manchester City s-a antrenat intens în ultima perioadă pentru a-şi recăpăta forma. Mai mult, acest lucru i-ar fi impresionat pe conducătorii de la Genoa, care îl vor la echipă pe atacantul de 34 de ani.

În acest moment, atacantul care a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Inter sau Liverpool aşteaptă unda verde din partea conducerii lui Genoa pentru a semna un contract şi a se alătura jucătorilor lui Alberto Gilardino.

Mai mult, susţiine Schira, Balotelli este nerăbdător şi abia aşteaptă revenirea în Seria A, campionat în care a debutat la numai 17 ani, în tricoul lui Inter, în 2007. După trei ani, el s-a transferat la Manchester City, acolo unde a fost un jucător important pentru cetăţeni, dar s-a aflat şi în centrul mai multor momente controversate.

Reclamă
Reclamă

În 2013, el s-a transferat la AC Milan, după care a mai evoluat pentru Liverpool, Nice, Marseille, Brescia sau Monza. Mario Balotelli mai are şi 36 de selecţii la echipa naţională a Italiei, pentru care a marcat 14 goluri. Cea mai bună perioadă a sa în Squadra Azzurra a avut loc la EURO 2012, atunci când a contribuit din plin la parcursul foarte bun al italienilor, care au ajuns atunci până în finală.

Capitolul la care Dennis Man se clasează pe primul loc în Serie A

Dennis Man este unul dintre cei mai importanţi jucător ai Parmei. Drept urmare, acesta este pe primul loc în topul jucătorilor implicaţi în cele mai multe faze, care s-au încheiat cu şut către poarta adversă.

Concret, conform parmalive.com, Dennis Man a fost implicat în nu mai puţin de 48 de faze de joc ale Parmei, care s-au încheiat cu şut către poarta adversă, luându-se în considerare şi cele trei goluri marcate, dar şi pasa de gol.

Reclamă

Pe locul secund în acest top se clasează starul lui Napoli, Khvicha Kvaratskhelia, care a fost implicat în 47 de faze care s-au încheiat cu şut către poarta adversă. Georgianul de 23 de ani a reuşit să marcheze patru goluri şi a oferit două pase decisive, în cele opt etape scurse din acest sezon de Serie A.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

8:40

Basarab Panduru nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Darius Olaru după FCSB – Rapid 0-0: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna?”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și