Închide meniul

Mihai Stoica a dezbătut „cazul Ionuţ Radu”: „Multă lume a sărit pe Andrei Vlad, dar se întâmplă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 17:28

Mihai Stoica a dezbătut „cazul Ionuţ Radu: „Multă lume a sărit pe Andrei Vlad, dar se întâmplă!

Ionuț Radu, în timpul meciului Bologna - Inter 2-1

Profimedia

Mihai Stoica a dezbătut cazul lui Ionuţ Radu, care a gafat incredibil în ultimul meci al lui Inter. Managerul general de la FCSB a amintit de Andrei Vlad, care a fost şi el aspru criticat, şi a transmis că portarii „se maturizează mai greu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a greșit decisiv în meciul pierdut de Inter pe terenul celor de la Bologna, 1-2. Portarul român a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei. Radu a izbucnit în lacrimi la finalul partidei.

Mihai Stoica a dezbătut „cazul Ionuţ Radu”

”Ce să spun? Multă lume a sărit pe Vlad, dar se întâmplă, şi la portari se vede. S-a speriat. A avut un meci în Cupa Italiei. Doar un meci. Păcat, mare păcat. Poate atârna greu în cariera lui, acum cineva riscă să-l ia. N-a mai apărat de mult timp. Portarii se maturizează mai greu, dar… Poate Handanovic i-o fi spus ceva la vestiar, să nu ne grăbim.

Dumfries face gest frumos, că nu lasă camera să filmeze când plânge Radu. Sunt interist, dar dacă ia Milan campionatul, nu-mi pare rău, că ia Tătăruşanu campionatul. Ginerele meu e milanist şi a spus că vreau să vă batem şi să apere bine Tătăruşanu şi a apărat prea bine penalty-ul ăla”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Edi Iordănescu, susţinere totală pentru Ionuţ Radu

Edi Iordănescu a sărit în apărarea lui Ionuţ Radu, care a greșit decisiv în meciul pierdut de Inter pe terenul celor de la Bologna, 1-2. Portarul român a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei. Radu a izbucnit în lacrimi la finalul partidei.

Reclamă

Selecţionerul României este de părere că tânărul portar are şanse mari să devină titular la echipa naţională. Totuşi, Edi Iordănescu a tras şi un semnal de alarmă pentru Ionuţ Radu.

„Ionuț Radu este un portar extrem de talentat, cu o mentalitate competitivă și cu un viitor frumos. Oricine greșește și atunci când nu aperi un sezon întreg există și riscul unor momente mai puțin fericite.

Nu este doar greșeala lui, cu siguranță că trebuie împărțită și asumată și de cei din jurul lui. E un portar cu viitor în tricoul echipei naționale, dar care trebuie în următoarea perioadă să își asume decizii corecte pentru carieră lui”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și