Închide meniul

Mircea Lucescu o felicită pe Lazio. „Il Luce” l-a analizat pe mijlocaşul lui Şahtior care va ajunge pe Olimpico!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2022, 12:53

Mircea Lucescu o felicită pe Lazio. „Il Luce l-a analizat pe mijlocaşul lui Şahtior care va ajunge pe Olimpico!

Mircea Lucescu a pus capăt unei cariere fabuloase

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Lucescu o felicită pe Lazio. Antrenorul român a vorbit despre Marcos Antonio, mijlocaşul brazilian care este pe punctul de a semna cu gruparea din Serie A la care este legitimat şi Ştefan Radu. „Vulturii” dau lovitura pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Războiul din Ucraina i-a făcut pe jucătorii granzilor Şahtior şi Dinamo Kiev să îşi grăbească plecarea. În vârstă de 21 de ani, Antonio este gata să facă pasul în Serie A după ce a impresionat în tricoul „minerilor”. Lazio este dispusă să achite 10 milioane de euro pentru jucătorul care a jucat deja în naţionalele U17, U20 şi U23 ale Braziliei.

Mircea Lucescu o felicită pe Lazio. Marcos Antonio, la un pas de transferul în Serie A

Este un jucător bun. Foarte dinamic, de un standard tehnic ridicat. Un profil interesant, chiar dacă pot vorbi despre el doar din postura de adversar. El este cu adevărat un jucător special acolo, la mijlocul terenului. Calitativ este foarte bun, dar si tactic a crescut foarte mult pentru ca are norocul sa aibă o viziune asupra jocului.

Este un număr 8 clasic pentru că are mari abilități ofensive, urmărește bine acțiunea, dar știe și să se apere. După ce l-am adversar și l-am urmărit şi în celelalte meciuri din Ucraina, pot spune că este un jucător grozav, îmi place mult de el. Gândeşte foarte rapid fazele: pasele lui sunt mereu în viteză și precise, rareori greşeşte„, a declarat Mircea Lucescu pentru ilmessaggero.it.

În acest sezon, Marcos Antonio a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 28 de meciuri ale lui Şahtior din toate competiţiile. Fabrizio Romano anunţă că Lazio este gata să plătească 8 milioane de euro, sumă la care se adaugă alte 2 milioane de euro sub formă de bonusuri. „Transferul este aproape rezolvat„, anunţă cunoscutul jurnalist.

Reclamă

Antonio ar urma să îi ia locul în primul 11 unui alt brazilian. Lucas Leiva (35 de ani) pleacă de pe Olimpico după cinci sezoane.

Igor Surkis, anunţ despre viitorul lui Mircea Lucescu

Milionarul ucrainean a negat zvonurile că antrenorul de 76 de ani şi-ar dori să părăsească Dinamo Kiev. Asigură că nu s-a luat în calcul un astfel de scenariu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu ce se scrie în presă, nici nu s-a discutat asta. El are contract până în 2024, vrea să lucreze. Ideea meciurilor caritabile a fost a lui şi cred că a fost foarte corectă„, a spus Surkis, potrivit football24.ua.

Surkis a vorbit şi despre plecările unor jucători. E dispus să renunţe la cel mult trei fotbalişti, dacă ofertele sunt cele corecte. Asigură că nu ia în calcul să vândă şi clubul.

Trebuie mereu bani pentru a construi o echipă. Da, unii vor pleca, probabil. Există o ofertă bună pentru Mikolenko, îl vom lăsa să plece, 20 de milioane de euro reprezintă o ofertă bună pentru club. Dacă vor fi oferte pentru 2-3 jucători, îi vom lăsa să plece. Dar asta nu înseamnă că sunt gata să vând echipa, azi.

Am fost acuzat că am scos echipa din ţară ca să o vând. Nu s-a întâmplat asta, nici nu am încercat. Ca să infirm toate zvonurile, echipa nu este de vânzare. Dacă sunt oferte pentru anumiţi jucători, de exemplu pentru Ţigankov, şi sunt potrivite pentru club şi pentru jucători, atunci le vom lua în considerare. Dar trebuie să existe oferte„, a precizat patronul lui Dinamo Kiev.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și