Închide meniul

Oficial! Adrien Rabiot a plecat de la Juventus Torino! Compariţie cu Zinedine Zidane în mesajul de adio

Publicat: 18 iulie 2024, 17:43

Reclamă
Oficial! Adrien Rabiot a plecat de la Juventus Torino! Compariţie cu Zinedine Zidane în mesajul de adio

Oficial! Adrien Rabiot a plecat de la Juventus Torino! Compariţie cu Zinedine Zidane în mesajul de adio

Profimedia

Adrien Rabiot, mijlocaşul naţionalei Franţei, a plecat de la Juventus Torino, a anunţat joi clubul italian, cu care fotbalistul era la final de contract după cinci sezoane, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mulţumim pentru tot, Adrien!”, a scris pe site-ul său gruparea din Torino, care a subliniat că Rabiot este pe locul trei în ce priveşte numărul de meciuri disputate de jucătorii francezi în tricoul bianconero. Cel supranumit „ducele” a jucat 212 meciuri pentru Juve, la fel ca Zinedine Zidane, fiind devansat de David Trezeguet (320) şi Michel Platini (224), scrie agerpres.ro.

Adrien Rabiot a plecat de la Juventus Torino

Rabiot a respins o propunere de prelungire a contractului cu Juve, echipă cu care a câştigat campionatul (2020) şi Cupa Italiei (2021, 2024)

„Credeam că viitorul meu va fi stabilit” înainte de EURO 2024, a declarat Rabiot pe 24 iunie, în timpul acestei competiţii. „Ar fi urmat să avem o discuţie (cu clubul – n. r.) la încheierea campionatului, dar asta nu s-a terminat. După aceea au rămas puţine zile până să mă alătur cantonamentului naţionalei Franţei”, a adăugat el.

„Ce mi-ar plăcea, ţin pentru mine, dar nu-mi fac deloc griji pentru viitorul meu”, a spus cu acea ocazie fotbalistul care a marcat 4 goluri în 48 de meciuri pentru naţionala Franţei.

Reclamă
Reclamă 4

Venit ca jucător liber de contract în 2019 de Paris Saint-Germain, Rabiot ar fi dorit mai ales de Real Madrid şi AC Milan, potrivit presei internaţionale.

Mijlocaşul s-a format la PSG, clubul cu care a câştigat de şase ori campionatul Franţei.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:24

„Nu sunt gras!” Jovan Markovic vrea să le închidă gura contestatarilor: „Îmi doresc să dau cel puţin 10 goluri!”

19:09

Elias Charalambous, anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia – FCSB!

18:40

Dusan Tadic s-a retras de la naționala Serbiei, după EURO 2024! Vedeta a făcut anunțul oficial

18:28

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul a postat prima imagine de la antrenamentul cu noua echipă

18:18

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB: „Vom juca cu cel mai bun 11!”

17:47

Dan Petrescu, noi lovituri la CFR Cluj! Neluțu Varga s-a înțeles cu 2 jucători, după ce a anunțat transferul lui Louis Munteanu

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și