Închide meniul

Olimpiu Moruţan, gata de un transfer în Serie A! Galatasaray şi-a dat acordul pentru mutarea românului

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 18:34

Olimpiu Moruţan, gata de un transfer în Serie A! Galatasaray şi-a dat acordul pentru mutarea românului

Olimpiu Moruţan, gata de un transfer în Serie A

Profimedia

  • Olimpiu Moruţan, tot mai aproape de Salernitana
  • Anunţul făcut în presa din Turcia

Olimpiu Moruţan este gata de un transfer în Serie A! Galatasaray şi-a dat acordul pentru mutarea internaţionalului român la Salernitana. Moruţan a evoluat ultima data la Pisa, în Serie B, sub formă de împrumut de la formaţia turcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat de Galatasaray în 2021, de la FCSB, în schimbul seumi de puţin peste patru milioane de euro.

Olimpiu Moruţan, gata de un transfer în Serie A

Salernitana şi-a manifestat interesul pentru Olimpiu Moruţan, însă oficialii italieni aşteptau răspunsul celor de la Galatasaray, formaţie de care aparţine mijlocaşul român.

Reclamă

Turcii se pare că ar fi de acord cu un transfer al internaţionalului român la formaţia din Serie A, anunţă presa din Turcia.

Salernitana şi Galatasaray vor face un schimb de jucători. Olimpiu Moruţan va merge în Serie A, iar la formaţia din Turcia va merge Erik Botheim, un vârf norvegian de 23 de ani.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Pisa, în sezonul recent încheiat, însă italienii au ratat calificarea la barajul de promovare în Serie A.

Internaţionalul român, convocat şi de Edi Iordănescu la echipa naţională, a bifat 36 de meciuri pentru formaţia de Serie B, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere opt assist-uri.

Olimpiu Moruţan a fost şi pe lista FCSB-ului

Olimpiu Moruţan a fost transferul de titlu la care visa Gigi Becali, dar şansele de a se întoarce la vicecampioana României sunt infime.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali a dezvăluit că doar cei de la Galatasaray îi pot decide viitorul lui Olimpiu Moruţan, singurul lucru cert fiind că internaţionalul român nu va fi cumpărat de Pisa.

„Moruţan s-ar putea întoarce la FCSB numai când Galatasaray doreşte. Nicio variantă (n.r dacă ar fi o variantă pentru FCSB).

(Reporter: Cei de la Pisa nu vor să-l mai cumpere?) Păi de la Pisa, daca n-au intrat în A, nu-l mai cumpără. Este prea scump!.

„(Reporter: Credeţi că ar fi un pas înapoi pentru el revenirea în România?) Nu e nicio vorbă de aşa ceva. Astea sunt invenţii. Moruţan are un salariu de aproape un milion de euro. Credeţi că poate să îi plăteasca un club din România un milion de euro? 900 de mii?„, a precizat impresarul.

Cele mai tari meciuri ale Pisei, din sezonul recent încheiat de Serie B, au fost în exclusivitate în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie
Antena Sport Update • 19 feb., 16:55
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie 2024
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”