Închide meniul
UPDATE

Paul Pogba a fost prins dopat! Starul francez, suspendat provizoriu după veste şoc din fotbalul italian

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 21:57

Reclamă
Paul Pogba a fost prins dopat! Starul francez, suspendat provizoriu după veste şoc din fotbalul italian

Paul Pogba a fost prins dopat

Paul Pogba, în timpul unui meci/ Profimedia

Paul Pogba a fost prins dopat! Starul francez al lui Juventus a ieşit pozitiv la testele anti-doping, efectuate înainte de meciul cu Udinese, din prima etapă din noul sezon de Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba a fost depistat pozitiv cu o valoare anormală de testosteron în sânge, după cum notează Gazzetta dello Sport.

Paul Pogba a fost prins dopat

Update: Paul Pogba a fost suspendat provizoriu, după ce a fost depistat pozitiv la un test anti-doping. Juventus, clubul la care evoluează francezul, a emis un comunicat oficial cu privire la situaţia mijlocaşului.

„Juventus anunță că astăzi jucătorul Paul Labile Pogba a primit un ordin de suspendare provizorie de la Tribunalul Național Antidoping în urma rezultatului nefavorabil al analizelor efectuate la 20 august 2023.

Clubul își rezervă dreptul de a evalua următorii pași procedurali”, se arată în comunicatul emis de Juventus, pe site-ul oficial.

Reclamă

Presa din Italia anunţă că Paul Pogba a efectuat un test anti-doping înaintea duelului cu Udinese, duel în care de altfel nu a jucat nici măcar un minut, fiind pe banca de rezerve.

Aceeaşi sursă citată mai sus a mai notat faptul că starul francez în vârstă de 30 de ani riscă patru ani de suspendare. Mijlocaşul va fi supus mai multor investigaţii, pentru a se stabili exact faptul că acesta a consumat substanţe interzise.

Ultimul caz de dopaj din fotbalul italian a avut loc în 2022, atunci când Jose Luis Palomino, jucătorul celor de la Atalanta, a fost depistat cu nandrolone.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Pogba a fost rezervă în toate cele trei meciuri de la Juventus, din acest start de sezon. Mijlocaşul a prins 25, respectiv, 29 de minute, în ultimele două meciuri, cu Bologna şi Empoli.

Pogba a revenit la Juventus în vara lui 2022, atunci când era transferat de torinezi de la Manchester United, sub formă de jucător liber de contract.

Ajuns la 30 de ani, Paul Pogba are în palmares Cupa Mondială, cucerită alături de Franţa în 2018, cât şi patru titluri în Serie A, printre altele.

Angel Di Maria, atac la şefii lui Juventus după ce a revenit la Benfica

Angel Di Maria a făcut dezvăluiri despre oficialii lui Juventus. Campionul mondial a menționat motivul pentru care a plecat de la „Bătrâna Doamnă”. Acesta s-a arătat nemulțumit de relația pe care a avut-o cu antrenorul, dar și cu oficialii clubului. Totuși, argentinianul a ținut să menționeze și situația grea în care se afla echipa, în sezonul pe care l-a petrecut în lotul formației din Serie A.

„A fost un an dificil pentru club (n.r. în sezonul trecut, pentru Juventus). Nu am înțeles niciodată ce s-a întâmplat în acel sezon. Am încercat să înțeleg și să îmi fac treaba, atunci când am avut ocazia să joc, dar nu am jucat prea mult, iar acest lucru m-a afectat.

Am avut mai multe întâlniri cu oficialii lui Juve, am discutat și cu antrenorul. Totuși, uneori realizezi cât de puțin înseamnă cuvintele.

Am avut multe oferte din Arabia Saudită. Erau oferte uluitoare. Totuși, am ales cu inima și am revenit la Benfica”, a spus Angel Di Maria pentru DSports Radio, citat de football-italia.net.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și