Închide meniul
VIDEO

Paulo Dybala a declanşat isteria la Roma! Fanii au ieşit cu miile pe străzi la prezentarea oficială. Imagini de colecţie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 22:53

Paulo Dybala a declanşat isteria la Roma! Fanii au ieşit cu miile pe străzi la prezentarea oficială. Imagini de colecţie

Paulo Dybala a declanşat isteria la Roma! Fanii au ieşit cu miile pe străzi la prezentarea oficială

AS Roma Twitter

Paulo Dybala a declanşat isteria la Roma! Fanii au ieşit cu miile pe străzi la prezentarea oficială. Nici măcar Cristiano Ronaldo n-a avut parte de aşa ceva în 2018, când s-a transferat de la Real Madrid la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dybala s-a despărțit în această vară de Juventus și a semnat cu AS Roma un contract valabil pe 3 sezoane. Pe Olimpico, mijlocaşul va purta tricoul cu numărul 21 la Roma. Sud-americanul a refuzat să preia celebrul număr 10, purtat de legendarul Francesco Totti, considerând că acest lucru ar reprezenta un privilegiu mult prea mare.

Paulo Dybala a declanşat isteria la Roma! Fanii au ieşit cu miile pe străzi la prezentarea oficială

În ciuda trecutului său de la Juventus, Dybala a devenit imediat un idol printre fanii Romei, care abia așteaptă să-l vadă în acțiune.

Aceştia au făcut spectacol total la prezentarea oficială a fotbalistului. Dybala a rămas cu gura căscată când a văzut susţinerea acestora.

Reclamă

Paulo Dybala l-a eclipsat pe Cristiano Ronaldo la numărul de tricouri vândute

Paulo Dybala l-a depășit pe Cristiano Ronaldo la numărul de tricouri vândute, după ce a semnat cu AS Roma. Fanii din capitala Italiei au luat cu asalt magazinele oficiale ale clubului și au epuizat încă din prima zi echipamentul cu numele starului argentinian.

Transferul lui Paulo Dybala pe Olimpico a produs un haos general printre fanii „giallorossilor”. Potrivit Corriere dello Sport, sute de mii de tricouri cu numele argentinianului au fost vândute încă din prima zi de la lansarea în magazinele fizice și online.

Cererea a fost atât de mare încât multe magazine au rămas fără litere: „De dimineață nu ne-am oprit nici măcar o secundă din vânzare, nu am făcut nimic altceva decât să printăm tricouri cu Dybala. Nu am plecat de la stația de printare, am făcut cu schimbul pentru a mări viteza de lucru. A trebuit să comandăm și litere noi, pentru că ni s-a terminat litera Y”, au povestit angajații unui magazin al Romei, potrivit Corriere dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

În magazinele din Italia, impactul transferului lui Dybala la Roma este asemănător cu cel al lui Cristiano Ronaldo la Juventus, din urmă cu 4 ani. Mai mult, presa din Peninsulă anunță că atacantul argentinian i-a doborât recordul lui CR7 din punct de vedere al vânzării de tricouri.

Mourinho vrea să facă furori la AS Roma, alături de Paulo Dybala

Jose Mourinho a fost factorul decisiv în realizarea transferului lui Paulo Dybala la AS Roma. „The Special One” a discutat personal cu fotbalistul de 28 de ani, căruia i-a promis un rol de star în noua echipă a Romei.

Argentinianul a plecat de la Juventus după 7 ani, în care a câștigat cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei. La Joya a jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută în fața lui Real Madrid (2017).

Paulo Dybala a fost adus la Juventus în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. A adunat 292 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit și 46 de assisturi. El a intrat în topul celor mai buni 10 marcatori din istoria piemontezilor.

În această vară, AS Roma i-a mai transferat pe Nemanja Matic și Mile Svilar, liberi de contract, dar și pe Zeki Celik, pentru 7 milioane de euro, de la Lille.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și