Închide meniul
Foto

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus. Mesaj superb de la Paul Pogba

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2022, 8:48

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus. Mesaj superb de la Paul Pogba

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus. Massimiliano Allegri a vorbit despre plecarea argentinianului

Paulo Dybala plânge la finalul meciului cu Lazio, 2-2 / Sky Sports

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus. Atacantul de 28 de ani a clacat la finalul partidei cu Lazio și a plâns ca un copil în momentul în care a fost aplaudat în picioare de fanii bianconerilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Joya nu a ajuns la un acord cu Juventus pentru prelungirea contractului și pleacă în această vară după 7 ani, fiind aplaudat pe teren de toți jucătorii ”Bătrânei Doamne”.

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus

Dybala a fost dus în fața peluzei de Bonucci și și-a pus tricoul pe față pentru a încerca să își controleze emoțiile. Decarul lui Juve a fost și căpitan pentru o oră la ultima partidă în tricoul bianconerilor.

Paulo Dybala pleacă de la Juventus după 7 ani, în care a câștigat cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei. La Joya a jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută în fața lui Real Madrid (2017).

Reclamă

”Fratele meu, ești un jucător de top și un bărbat adevărat. E o plăcere să te am ca prieten și că am avut momente de neuitat la Juventus. Sper să te văd curând”, a fost mesajul lui Paul Pogba pentru Dybala.

Mesajul de adio al lui Paulo Dybala

Cu două zile înainte de meciul cu Lazio, Paulo Dybala și-a anunțat despărțirea de Juventus, echipă de la care va pleca gratis în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Este greu să îmi găsesc cuvintele potrivite pentru a mulţumi, sunt atâția ani și atâtea emoții implicate, toate împreună… Am crezut că vom fi împreună și mai mulți ani, dar soarta ne pune pe drumuri diferite.

Nu voi uita niciodată tot ceea ce m-ai făcut să trăiesc, cu fiecare joc şi fiecare gol. Cu tine am crescut, am învăţat, am trăit şi am visat. Au fost 7 ani de magie, 12 trofee și 115 goluri pe care nimeni nu ni le va lua.

Vă mulțumesc că m-ați susținut în momentele dificile. Mulțumesc celor care m-au însoțit de-a lungul anilor: de la primul până la ultimul, de la suporteri până la oamenii care lucrează în cadrul clubului… tuturor, antrenori și colegi de echipă, angajați și manageri.

Purtarea acestui tricou important, împreună cu banderola de căpitan, a fost una dintre cele mai mari mândrii din viața mea, pe care sper să o arăt cândva copiilor și nepoților mei.

Mâine va fi ultimul meu meci cu acest tricou, e greu de imaginat, dar va fi ultimul nostru rămas bun. Nu va fi ușor, dar voi intra pe teren zâmbind și cu capul sus, știind că am dat totul pentru tine„, a transmis Paulo Dybala pe contul său de Instagram.

Paulo Dybala a fost adus în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. A adunat 292 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit și 46 de assisturi. El a intrat în topul celor mai buni 10 marcatori din istoria piemontezilor.

Unde poate ajunge Paulo Dybala după despărțirea de Juventus

Fanii lui Juventus l-au aplaudat minute în șir pe Dybala, chiar dacă aceștia știu că sud-americanul ar putea oferi trădarea anului. Paulo este dorit de rivala istorică Inter, la care poate ajunge datorită relației bune cu Giuseppe Marotta.

Reclamă

Arsenal și Barcelona sunt alte două cluburi uriașe care se află pe urmele argentinianului. Tunarii i-au făcut ofertă, dar jucătorul nu ia în seama propunerea dacă echipa lui Arteta nu ajunge în Champions League, lucru aproape imposibil după eșecul de ieri cu Newcastle.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și