Închide meniul
VIDEO

Giorgio Chiellini şi Paulo Dybala şi-au luat adio de la Juventus. Meciul cu Lazio, ultimul jucat în faţa fanilor din Torino

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2022, 23:49

Giorgio Chiellini şi Paulo Dybala şi-au luat adio de la Juventus. Meciul cu Lazio, ultimul jucat în faţa fanilor din Torino

Giorgio Chiellini şi Paulo Dybala şi-au luat adio de la Juventus

Giorgio Chiellini şi Paulo Dybala, în Juventus - Lazio 2-2 / Profimediaimages

  • Giorgio Chiellini şi Paulo Dybala şi-au luat adio de la fanii lui Juventus
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Giorgio Chiellini şi Paulo Dybala au jucat ultimul lor meci în tricoul lui Juventus. Jucătorii care au scris istorie pentru „Bătrâna Doamnă” şi-au luat adio de la fani în remiza Juventus – Lazio, scor 2-2, în etapa a 37-a din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 18, Chiellini a fost schimbat cu De Ligt şi au fost momente emoţionante pe Allianz Stadium. Fundaşul legendar, de 37 de ani, a fost aplaudat în picioare, la scenă deschisă, de tot stadionul.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE CARE CHIELLINI PĂRĂSEŞTE TERENUL

Reclamă

Giorgio Chiellini şi Paulo Dybala şi-au luat adio de la Juventus

17 ani a jucat Giorgio Chiellini în tricoul lui Juventus, perioadă în care a cucerit 9 titluri, 5 Cupe ale Italiei şi 5 Supercupe. 199 de luni şi o zi trecuseră de la debutul celui care a rămas la echipă şi după retrogradarea în Serie B. A scris istorie pentru bianconeri şi a ajuns la 560 de apariţii în tricoul „Bătrânei Doamne”. Numai Del Piero şi Buffon au mai atins o astfel de bornă!

În minutul 78, la scorul de 2-1 pentru Juventus, a venit rândul lui Paulo Dybala să fie scos de pe teren de Allegri. Decarul argentinan a fost îmbrăţişat de toţi coechipierii şi aplaudat frenetic de suporteri. Au fost cadre cu fani care erau cu ochii în lacrimi.

Reclamă

Dybala a fost aşteptat la marginea terenului de Chiellini, cel care l-a strâns în braţe. Imaginile au fost emoţionante!

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE CARE DYBALA PĂRĂSEŞTE TERENUL

Starul argentinian este cel mai bun marcator de pe Allianz Stadium. A punctat de 68 de ori pentru Juventus!

Reclamă 4 / 0/3

Paulo Dybala va pleca gratis de la Juventus, contractul său urmând să se încheie luna viitoare. Este pe punctul de a semna chiar cu marea rivală a bianconerilor, Inter. Tottenham şi Atletico Madrid sunt alte echipe care şi-au manifestat interesul de a-l transfera.

Juventus a remizat incredibil cu Lazio, scor 2-2, în penultima etapă din campionatul Italiei. Dusan Vlahovic a deschis scorul în minutul 10, din pasa lui Alvaro Morata. Şi atacantul spaniol şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 36. Alex Sandro a fost autorul unui autogol în startul reprizei secunde (51). Românul Ştefan Radu şi-a făcut apariţia pe teren în minutul 84. La ultima fază, în minutul 90+6, Milinkovic-Savic a restabilit egalitatea.

A venit ziua. În seara asta va trece prin mine un vârtej de emoții. Juve a fost totul pentru mine. Tinerețea, experiența, maturitatea mea. Dorința de a câștiga, bucuria triumfului, acceptarea înfrângerii. Fiorul provocării, duelul pe teren, capul mereu bandajat. Și apoi campionii, pe teren și în afara gazonului, antrenorii, managerii, toți oamenii din staff… Bărbații care au trecut pe lângă mine lasându-mi mereu ceva. Este ceva ce am avut grijă să adun, să păstrez și să prețuiesc„, a scris Chiellini, pe reţelele sociale, cu scurt timp înaintea meciului.

Paulo Dybala, mesaj emoţionant: „Cu tine am crescut şi visat! Au fost 7 ani de magie!”

Giorgio Chiellini şi Paulo Dybala şi-au luat adio de la Juventus. Dybala îi anunţase pe fani că meciul cu Lazio, din penultima etapă din Serie A, va fi ultimul pe care îl va juca, la Torino, din postura de jucător al Bătrânei Doamne.

Paulo Dybala a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. A ţinut să îi asigure pe fani că îşi dorea să rămână la Juventus, dar că decizia de a pleca nu i-a aparţinut lui.

Reclamă

Este greu să îmi găsesc cuvintele potrivite pentru a mulţumi, sunt atâția ani și atâtea emoții implicate, toate împreună… Am crezut că vom fi împreună și mai mulți ani, dar soarta ne pune pe drumuri diferite.

Nu voi uita niciodată tot ceea ce m-ai făcut să trăiesc, cu fiecare joc şi fiecare gol. Cu tine am crescut, am învăţat, am trăit şi am visat. Au fost 7 ani de magie, 12 trofee și 115 goluri pe care nimeni nu ni le va lua.

Vă mulțumesc că m-ați susținut în momentele dificile. Mulțumesc celor care m-au însoțit de-a lungul anilor: de la primul până la ultimul, de la suporteri până la oamenii care lucrează în cadrul clubului… tuturor, antrenori și colegi de echipă, angajați și manageri.

Purtarea acestui tricou important, împreună cu banderola de căpitan, a fost una dintre cele mai mari mândrii din viața mea, pe care sper să o arăt cândva copiilor și nepoților mei.

Mâine va fi ultimul meu meci cu acest tricou, e greu de imaginat, dar va fi ultimul nostru rămas bun. Nu va fi ușor, dar voi intra pe teren zâmbind și cu capul sus, știind că am dat totul pentru tine„, a transmis Paulo Dybala pe contul său de Instagram.

Paulo Dybala a fost adus în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. A adunat aproape 300 de meciuri în tricoul bianconerilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa