Închide meniul

Presa din Italia anunță transferul lui Răzvan Marin! Ce echipă îl vrea pe internaționalul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 10:54

Presa din Italia anunță transferul lui Răzvan Marin! Ce echipă îl vrea pe internaționalul român

Răzvan Marin, remarcatul serii după ce a dat două pase de gol în Empoli - Bologna 3-1

Răzvan Marin, într-un meci pentru Empoli / Profimedia

Presa din Italia anunță transferul lui Răzvan Marin. Internaționalul român, care evoluează în prezent la Empoli, poate fi împrumutat de Sampdoria până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a fost cumpărat de Cagliari în 2021 de la Ajax, iar la începutul sezonului, mijlocașul român a fost împrumutat la o formație din Serie A, Empoli.

Presa din Italia anunță transferul lui Răzvan Marin

Răzvan Marin va fi împrumutat din nou de către Cagliari, la doar jumătate de an după împrumutul la Empoli, anunță cei de la cagliarinews24.com, care citează Sky Sport. Sampdoria este interesată de serviciile mijlocașului român, și astfel este dispusă să-l transfere până la finalul sezonului.

Sampdoria vrea să-l dea lui Empoli pe Francesco Caputo, în schimbul lui Răzvan Marin și Sam Lammers. Pentru ca împrumutul să se concretizeze, internaționalul român are nevoie de acordul echipei din Serie B de care aparține, și anume Cagliari.

În acest sezon, Răzvan Marin a bifat 16 partide pentru Empoli, în toate competițiile, fără să marcheze vreun gol. Sampdoria, echipa la care ar urma să se transfere internaționalul român, se clasează pe penultimul loc, cu doar 6 puncte, obținute în 15 runde. Empoli, formația la care a evoluat în prima parte a sezonului, stă mai bine în Serie A, fiind pe locul 13.

Reclamă

Giovanni Becali a anunţat viitorul lui Olimpiu Moruţan

Giovanni Becali a anunţat viitorul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul susţine că fostul jucător al lui FCSB nu va reveni la Galatasaray şi va prinde un transfer în Serie A.

Mai mult, Becali a dezvăluit şi cum au ajuns cei trei români, Moruţan, Marin şi Rus la Pisa. Claudio Chiellini, fratele fostului mare internaţional italian, e director sportiv la Pisa.

“M-a întrebat: `Ce ar fi să facem una Pisa Romena?`. Am zis: `mă, nu vă hazardaţi cu trei români la echipă?` Au zis: `nu, Giovanni, mergem pe mâna lor şi facem Pisa Romena`.

Reclamă 4 / 0/3

Va rămâne în Italia, nu ştiu dacă la Pisa, dar va rămâne în Italia. În Turcia nu se mai întoarce. Asta vă garantez eu! Transferul la Galata a fost puţin făcut repede, dintr-o dată.

Au altă mentalitate, vor campioni, bătrânei, în vârstă (n.r. – cei din noua conducere a lui Galatasaray)”, a spus Giovanni Becali, într-un interviu exclusiv acordat pentru Antena Sport.

Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a disputat 11 meciuri şi a marcat patru goluri în Serie B. El şi-a trecut în cont şi trei pase decisive.

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu este aproape de plecarea de la AC Milan. Campioana Italiei este pe cale să transfere un nou portar, însă acesta se va alătura lotului lui Stefano Pioli după încheierea sezonului.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat faptul că AC Milan îl va transfera pe Marco Sportiello, goalkeeper care va veni liber de contract pe San Siro în vară, atunci când i se va încheia înţelegerea cu Atalanta.

Astfel, italianul specializat în transferuri anunţă că Sportiello va fi înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu, Mike Maignan fiind în continuare principalul portar al rossonerilor.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și