Închide meniul

Prima reacţie a lui Pablo Mari, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket. Dezvăluiri şocante ale fostului jucător de la Arsenal, de pe patul de spital

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 17:12

Prima reacţie a lui Pablo Mari, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket. Dezvăluiri şocante ale fostului jucător de la Arsenal, de pe patul de spital

Prima reacţie a lui Pablo Mari, după ce a fost înjunghiat

Pablo Mari, ]n timpul unui meci pentru Monza / Profimedia

Pablo Mari, fostul jucător de la Arsenal, a oferit prima reacţie, de pe patul de spital. Fundaşul, care evoluează în prezent pentru Monza, a făcut dezvăluiri şocante, despre momentul în care a fost în centrul unui jaf armat dintr-un centru comercial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Mari se află sub supravehegre medicală, într-un spital din Milano. Fundaşul a fost înjunghiat într-un centru comercial, însă susţine că starea sa generală este una bună.

Prima reacţie a lui Pablo Mari, după ce a fost înjunghiat

Pablo Mari a comentat incidentul şocant la care a luat parte. Fundaşul susţine că a văzut o persoană murind chiar sub ochii săi, şi se declară norocos pentru că a scăpat cu viaţă. Totuşi, acesta a fost înjnghiat, atacatorul fiind aproape de a-i perfora unul dintre plămâni.

„Împingeam căruciorul copilului meu, şi am simţit o durere chinuitoare în spate. Apoi, bărbatul respectiv a înjunghiat o altă persoană în gât. Am avut noroc, pentru că am văzut o persoană murind în faţa mea”, au fost dezvăluirile şocante ale lui Pablo Mari, conform gazzettadellosport.it.

Directorul de la Monza, împreună cu antrenorul, l-au vizitat pe fundaş în spital. Mari urmează să fie operat, şi va mai rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile.

Reclamă

Pablo Mari este o persoană extraordinară. A avut puterea să glumească şi să-mi spună că va fi înapoi la antrenamente luni.

I-am transmis mesaje şi din partea preşedintelui clubului, Silvio Berlusconi, cât şi de la restul oamenilor”, a declarat Galliani, directorul de la Monza, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Pablo Mari, înjunghiat într-un centru comercial. O persoană și-a pierdut viața

Caz șocant în Italia. Fundașul lui Monza, Pablo Mari, a fost înjunghiat într-un centru comercial. Incidentul a avut loc într-un centru comercial aflat în apropiere de Milano.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a fost transportat de urgență la spital. Din primele informații, șase persoane au fost înjunghiate. Trei dintre acestea ar fi în stare gravă.

Rai News anunță că o persoană și-a pierdut viața! Alți doi oameni care au fost înjunghiați sunt în stare gravă la spital. Nu se mai ia în calcul scenariul unui atac terorist!

„Eram cu adevărat îngroziți, nu înțelegeam ce se întâmplă. Am văzut oameni fugind cu ochii în lacrimi”, a reacționat o fată care era în centrul comercial în momentul incidentului sângeros.

„Fostul fundaș central al lui Arsenal, Pablo Mari, a fost înjunghiat de o persoană cu probleme psihice într-un centru comercial de lângă Milano. Este unul dintre cei șase oameni înjunghiați. Acum este la spital„, a anunțat cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

Potrivit football-italia.net, incidentul a avut în jurul orei 18:30 (ora locală) la un supermarket din mall-ul Milanofiori di Assago. Sursa citată spune că cinci persoane ar fi fost înjunghiate. Încă nu se știe în ce condiție este Pablo Mari.

Vinovat ar fi un bărbat italian în vârstă de 46 de ani. Acesta ar fi luat un cuțit de pe un raft și ar fi început să atace oameni la întâmplare. Agresorul a fost arestat și dus la secția de poliție.

Pablo Mari e jucător de bază la nou-promovata Monza. A fost titular în 8 meciuri din acest sezon din Serie A și a înscris un gol. A venit sub formă de împrumut de la Arsenal, cu opțiune de transfer definitiv. Monza este obligată să îl cumpere în cazul în care evită retrogradarea.

Reclamă
Recomandări
  • Prima reacţie a lui Pablo Mari
  • Dezvăluiri şocante, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și