Închide meniul

Radu Drăgușin, gol superb pentru Genoa! Execuție de vis pentru internaționalul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 22:46

Radu Drăgușin, gol superb pentru Genoa! Execuție de vis pentru internaționalul român

Radu Drăgușin, gol superb pentru Genoa

Radu Drăgușin, în timpul unui meci la Genoa/ Twitter

Radu Drăgușin a marcat un gol superb pentru Genoa, în duelul din Serie A cu Verona. Internaționalul român a punctat superb pentru „grifoni”, în partida din etapa a 12-a din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin traversează un sezon de vis la Genoa, fiind titular indiscutabil la formația nou-promovată. Grație evoluțiilor sale, internaționalul român a atras atenția cluburilor mari din Europa.

Radu Drăgușin, gol superb pentru Genoa

Radu Drăgușin a deschis scorul pentru Genoa, în duelul cu Verona. Internaționalul român a punctat în minutul 44, cu un voleu de excepție.

Fundașul naționalei României a preluat balonul în interiorul careului, după o pasă de la Haps, și fără să stea pe gânduri, a șutat imparabil în poarta celor de la Verona.


Radu Drăgușin a marcat astfel primul gol al sezonului la Genoa, în cele 14 partide bifate pentru nou-promovați. Internaționalul român traversează o formă de vis, înaintea duelurilor decisive ale României, din preliminariile EURO 2024.

Reclamă

Genoa, echipa lui Drăgușin, se clasa pe locul 16 în Serie A, înaintea duelului cu Verona.

FC Barcelona l-ar putea deturna pe Radu Drăguşin din drumul spre AC Milan

FC Barcelona l-ar putea deturna pe Radu Drăguşin din drumul spre AC Milan! Victor Becali a susţinut că echipa catalană poate achita şi 50-60 de milioane de euro dacă îşi doreşte un jucător.

„Drăgușin este într-un moment foarte bun și a crescut foarte mult, se vede și cum arată, nu? (…) Barcelona, dacă vrea, chiar și cu situația asta financiară dezastruoasă, plăteşte. Vor să cumpere un jucător de 50 de milioane, de 60 de milioane, plătesc.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, depinde și de prețul pe care îl cere Genoa pe el (n.r.: pe Drăguşin). Ei (n.r.: cei de la Barcelona) au doi-trei fundași centrali pe care îi urmăresc, își fac socoteala. Se propun jucători, rapoarte. Antrenorul şi directorul sportiv spun”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

Radu Drăguşin, aproape de transferul carierei

Radu Drăguşin e aproape de transferul carierei, iar anunţul este făcut de Gazzetta dello Sport, care susţine că Milan presează pentru aducerea fundaşului cotat la 10 milioane de euro chiar în această iarnă.

Italienii specifică şi suma cerută de Genoa, care nu acceptă nimic sub 30 de milioane de euro. Totuşi, ţinând cont de relaţia bună dintre cele două cluburi, Gazzetta dello Sport susţine şi că Milan poate cere un împrumut cu o clauză obligatorie de cumpărare.

Florin Manea, agentul jucătorului, spunea recent că Genoa a refuzat chiar şi 20 de milioane de euro. Rămâne de văzut cât de mare este şi interesul lui Newcastle, despre care au apărut informaţii că şi-ar fi trimis deja reprezentanţi în Italia pentru a-l vedea pe internaţionalul român de 21 de ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și