Închide meniul

Radu Drăguşin s-a decis şi e gata să semneze noul contract! Anunţ de ultim moment despre viitorul fundaşului român

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 20:24

Reclamă
Radu Drăguşin s-a decis şi e gata să semneze noul contract! Anunţ de ultim moment despre viitorul fundaşului român

Prima ofertă concretă primită de Genoa pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa - Hellas Verona / Profimedia

Radu Drăguşin s-a decis şi e gata să semneze noul contract cu Genoa! Directorul sportiv al formaţiei din Serie A a făcut un anunţ de ultim moment despre viitorul fundaşului român, curtat cu insistenţă formaţii de top din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, impresarul lui Radu Drăguşin a dezvăluit că fundaşul va pleca cu siguranţă de la Genoa, şi nu îşi va mai prelungi contractul. Lucrurile însă s-au schimbat, după ultimele declaraţii ale oficialilor „grifonilor”.

Radu Drăguşin s-a decis şi e gata să semneze noul contract

Directorul sportiv al celor de la Genoa a dezvăluit că Radu Drăguşin va semna un contract valabil până în 2028. Marco Ottolini a mai declarat că fundaşul român este următorul jucător al celor de la Genoa care va semna prelungirea înţelegerii cu formaţia din Serie A.

„Radu Drăgușin este următorul jucător căruia îi vom prelungi contractul, până în iunie 2028”, a declarat Marco Ottolini.

Şi Fabrizio Romano, cunoscutul jurnalist italian, a oferit detalii despre viitorul lui Radu Drăguşin. Acesta a notat faptul că fundaşul va primi un salariu mai mare din partea celor de la Genoa, după ce îşi va prelungi contractul. De asemenea, în noua înţelegere a internaţionalului român cu „grifonii”, nu va exista nicio clauă în valoare de 30 de milioane de euro, în ciuda ultimelor zvonuri.

Reclamă

Radu Drăguşin încasează, în acest moment, un salariu de 600.000 de euro pe an. După prelungirea contractului, fundaşul român va încasa aproximativ un milion de euro.

Tottenham, Newcastle dar şi Barcelona erau cu ochii pe Radu Drăguşin, echipele dorind să-l transfere pe fundaşul român încă din pauza competiţională de iarnă care urmează.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a spus tot după ce Barcelona, Tottenham şi Newcastle au ajuns să lupte pentru semnătura lui

Radu Drăguşin a vorbit despre situaţia sa de la Genoa, după ce echipa mari din Europa, precum Barcelona, Tottenham sau Newcastle, au ajuns să lupte pentru semnătura jucătorului de la Genoa, cotat la 10 milioane de euro.

Fundaşul român de 21 de ani a rămas cu picioarele pe pământ şi a vorbit în termeni laudativi despre Genoa, fanii ei şi despre Genova, oraşul de care este îndrăgostit.

„Oraşul este minunat, mă simt confortabil aici. Fanii echipei Genoa sunt un dar, ne sprijină întotdeauna, chiar şi în momentele grele, cum a fost cel de anul trecut. Când călătorim cu autocarul, ne urmăresc pe scutere şi cântă, este incredibil.

Îmi place marea, să iau o barcă şi să ajung în larg. Porto Antico este în inima mea, dar şi centru oraşului şi Boccadasse. A fi fundaș central înseamnă a avea multe responsabilități, ești ultimul înaintea portarului. Căpitanul nostru Badelj parcă ar fi comandantul unei bărci și toată lumea îl ascultă.

Fotbalul este foarte popular în Italia și jocul într-un mediu care dezvoltă talentul este important pentru mine. Sunt pe drumul cel bun, Genoa este cel mai bun loc pentru mine”, a spus Drăguşin, conform calcioinpillole.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și