Închide meniul

Răsturnare de situaţie în cazul lui Vlad Chiricheş! FCSB îl poate pierde pe fundaş în favoarea unei echipe din Serie A

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 15:46

Răsturnare de situaţie în cazul lui Vlad Chiricheş! FCSB îl poate pierde pe fundaş în favoarea unei echipe din Serie A

Răsturnare de situaţie în cazul lui Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş / Profimedia

Răsturnare de situaţie în cazul lui Vlad Chiricheş! FCSB îl poate pierde pe fundaş în favoarea unei echipe din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş şi-a reziliat contractul cu Cremonese şi are o ofertă din partea lui Gigi Becali de a veni la FCSB. Cu toate acestea, sunt şanse ca fundaşul român să rămână în Serie A, după ce presa din Italia a scris despre interesul lui Cagliari pentru acesta.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Vlad Chiricheş! FCSB îl poate pierde pe fundaş în favoarea unei echipe din Serie A

Cremonese a retrogradat, iar Chiricheş şi-a reziliat contractul. Dorit de Gigi Becali la FCSB, fundaşul de 33 de ani poate rămâne în Italia.

Potrivit tuttocagliari.net, Cagliari este intereastă de serviciile lui Vlad Chiricheş. Echipa antrenată de Claudio Ranieri a revenit în Serie A şi este gata să îi facă o ofertă românului.

Interesul lui Cagliari pentru Chiricheş nu este nou. În iarnă, echipa care evolua la vremea respectivă în Serie B a vrut să îl aducă pe român, dar nu a fost de acord cu suma cerută de Cremonese. Acum, Vlad Chiricheş este liber de contract.

Reclamă

Vlad Chiricheş şi-a reziliat contractul cu Cremonese! Reacţia clubului italian

Anunţul a fost făcut de Simone Giaccatta, directorul sportiv al celor de la Cremonese, care a declarat şi că echipa sa nu a primit oferte pentru fundaşul român, înainte de rezilierea contractului.

„Nu am primit nicio ofertă pentru Chiricheș. Din acest motiv am evaluat rezilierea contractuală”, a declarat Simone Giaccatta, potrivit Sky Sport, citat de digisport.ro.

Vlad Chiricheş a jucat la echipa lui Gigi Becali în perioada 2012-2013, câştigând un titlu în Liga 1 şi Supercupa României. El a mai evoluat apoi pentru Tottenham, Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş, cotat la 900.000 pe transfermark.com, a ajuns la Cremonese vara trecută, după ce s-a despărţit de Sassuolo. Sezonul trecut, fundaşul român a evoluat în 17 partide în toate competiţiile pentru formaţia din Serie A.

Florin Gardoş a anunţat motivul pentru care Vlad Chiricheş ar putea accepta oferta de la FCSB

Becali i-a propus lui Vlad Chiricheş un salariu anual de 300.000 de euro, echivalentul a 25.000 de euro pe lună. Totuşi, fundaşul de 33 de ani cotat la 900.000 de euro ar cere 500.000 de euro pe an, adică peste 40.000 de euro pe lună.

„Nu am vorbit cu el. Nu ştiu dacă pentru el ar fi o idee bună să vină. Pentru FCSB, ar fi un transfer senzaţional. Până la urmă e jucător de Serie A, chiar dacă a avut accidentări anul trecut şi echipa lui a retrogradat. Nu mai zic de experienţa pe care o are la nivel internaţional.

Dar nu ştiu el. Care ar fi motivele lui să vină, în afară de dragostea şi entuziasmul suporterilor, sigur îl vor primi cu braţele deschise, nu ştiu ce alt câştig ar putea avea”, a spus Gardoş, în exclusivitate pentru Antena Sport.

„Salariul lui Chiricheş ar costa cât transferul definitiv al lui Burcă! A spus că aşteaptă să vadă ce alte oferte are și o să decidă. Eu i-am făcut o ofertă și acum rămâne de văzut. Probabil că va veni la noi doar dacă nu-și găsește altceva, așa cred”, spunea Gigi, cu două săptămâni în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și