Închide meniul

Răzvan Marin, ofertă din Serie A. Italienii au anunţat toate detaliile mutării

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2022, 15:12

Răzvan Marin, ofertă din Serie A. Italienii au anunţat toate detaliile mutării

Răzvan Marin, ofertă din Serie A.

Răzvan Marin, în tricoul lui Cagliari / Profimedia Images

Răzvan Marin are o ofertă din Serie A. Internaţionalul român a retrogradat cu Cagliari, dar poate juca şi la anul în prima ligă din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform cagliarinews24.com care citează Gazzetta dello Sport, Empoli este echipa care se interesează de serviciile mijlocaşului români şi italienii au făcut publice toate detaliile mutării.

Răzvan Marin, ofertă din Serie A

„Negocierile sunt aproape închise între Cagliari şi toscani. Va urma un împrumut pentru un sezon, cu posibilitatea transferului definitiv pentru 7 milioane de euro”, scriu italienii.

Răzvan Marin e pe lista de transferuri a lui Cagliari! Mijlocaşul român a fost „una dintre dezamăgirile sezonului”, după cum notează italienii de la tuttomercatoweb.com. Echipa a şi retrogradat la finalul stagiunii.

Cifrele lui Răzvan Marin la Cagliari

În sezonul recent încheiat, Marin nu a avut cifre deosebite. În 36 de partide în care a evoluat, românul nu a marcat niciun gol, dar a oferit 6 assist-uri. Spre deosebire de sezonul 2020-2021, primul al său în Serie A, într-un număr asemănător de meciuri, 39, a marcat 3 goluri şi şi-a trecut în cont 6 pase decisive.

Reclamă

Răzvan Marin a venit la Cagliari în 2020, pentru 10 milioane de euro, după un sezon petrecut în Eredivisie, la Ajax, unde nu a reuşit să se impună. „Lăncierii” plăteau pe el, în 2019, 12.5 milioane de euro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și