Închide meniul
VIDEO

Răzvan Marin vrea să aibă impact instant la Empoli: „Dau 100% şi îmi doresc să fiu exemplu pentru tineri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iulie 2022, 9:20

Răzvan Marin vrea să aibă impact instant la Empoli: „Dau 100% şi îmi doresc să fiu exemplu pentru tineri!

Răzvan Marin,

Răzvan Marin, prezentat oficial de Empoli / Empoli Twitter

Răzvan Marin vrea să aibă impact instant la Empoli. Mijlocaşul de 26 de ani va evolua în continuare în Serie A şi îşi doreşte să fie un adevărat exemplu pentru cei mai tineri jucători de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul român a fost împrumutat de Cagliari până la finalul sezonului, iar Empoli a stabilit o clauză de transfer definitiv de 7 milioane de euro.

Răzvan Marin vrea să aibă impact instant la Empoli

„Negocierile au început imediat după finalul campionatului, sunt foarte fericit să ajung aici. Pot să spun că sunt un jucător care dă mereu 100%. Muncesc din greu și vreau să aduc calitate și experiență echipei. Sper că va fi un an foarte bun pentru Empoli.

Am vorbit cu Vicario înainte să vin, am jucat împreună la Cagliari. Pentru mine, va fi al treilea sezon din Italia, sper că va fi unul bun. Anul trecut n-au mers lucrurile bine pentru mine. La mijloc pot juca oriunde. Sunt la dispoziția antrenorului. M-am integrat repede aici, jucătorii m-au primit foarte bine. Abia aștept să joc primul meci.

Sper ca Empoli cel puțin să repete sezonul trecut. Din exterior, am văzut o echipă care are o idee clară de joc și care încearcă să joace un fotbal de calitate. Antrenorul mi-a creat o impresie bună, muncește din greu, e foarte ambițios. Vreau să fiu un exemplu pozitiv pentru jucătorii tineri. Sunt unul dintre cei mai vârstnici jucători și sper să ajut cât mai mult”, a transmis Răzvan Marin, în cadrul conferinţei de prezentare.

Reclamă

Răzvan Marin, dorit cu insistenţă de Empoli

Răzvan Marin a fost prezentat oficial la Empoli. Mijlocaşul român de 26 de ani a fost împrumutat de Cagliari și va juca şi în sezonul viitor în Serie A.

”Bine ai venit, Răzvan! Mijlocaș născut în 1996 sosește temporar cu drept de transfer definitiv de la Cagliari”, a anunțat Empoli.

„Interesul nostru a fost mare și îl considerăm un element important pentru a-l înlocui pe Asllani”, spunea Pietro Accardi, directorul sportiv al lui Empoli.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român are, în acest moment, o cotă de piaţă de 12 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ar fi fost şi pe lista de transferuri a lui AC Milan, care căuta soluţii pentru înlocuirea lui Franck Kessie.

Cifrele lui Răzvan Marin la Cagliari

În sezonul recent încheiat, Marin nu a avut cifre deosebite. În 36 de partide în care a evoluat, românul nu a marcat niciun gol, dar a oferit 6 assist-uri. Spre deosebire de sezonul 2020-2021, primul al său în Serie A, într-un număr asemănător de meciuri, 39, a marcat 3 goluri şi şi-a trecut în cont 6 pase decisive.

Răzvan Marin a venit la Cagliari în 2020, pentru 10 milioane de euro, după un sezon petrecut în Eredivisie, la Ajax, unde nu a reuşit să se impună. „Lăncierii” plăteau pe el, în 2019, 12.5 milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și