Închide meniul

Real Madrid și PSG au intrat în cursa pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia! Suma colosală pusă în joc pentru starul lui Napoli

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 12:29

Real Madrid și PSG au intrat în cursa pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia! Suma colosală pusă în joc pentru starul lui Napoli

Real Madrid și PSG se luptă pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, de la Napoli

Khvicha Kvaratskhelia, în timpul unui meci pentru Napoli/ Profimedia

Cluburile de top din Europa, anume Real Madrid, PSG și Manchester City, se luptă pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, starul lui Napoli. Georgianiul de 21 de ani a impresionat în acest sezon, fiind pe primul loc alături de echipa sa, în Serie A. Cele trei formații de top sunt gata să „spargă banca” pentru mijlocașul, fiind dispuse să plătească o sumă colosală în schimbul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khvicha Kvaratskhelia evoluează la Napoli de la începutul sezonului. Italienii l-a transferat de la Dinamo Batumi, în schimbul a 10 milioane de euro. Într-un singur sezon petrecut în Serie A, cota mijlocașului georgian a crescut la 60 de milioane de euro, potrivit site-urile de specialitate.

Real Madrid și PSG se luptă pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, de la Napoli

Real Madrid, PSG și Manchester City îl urmăresc pe Khvicha Kvaratskhelia, cel supranumit de fanii lui Napoli „Kvaradona”, pentru asemănarea stilului său de joc cu cel al legendarului Diego Maradona.

Presa britanică anunță faptul că Napoli nu ar accepta o sumă de transfer mai mică de 100 de milioane. Newcastle a fost și ea interesată de serviciile internaționalului georgian, însă șeicii care conduc destinele clubului din Premier League ofereau „doar” aproximativ 60 de milioane de euro, propunere care a fost refuzată categoric de napoletani.

Chiar și agentul jucătorului a confirmat faptul că există interes din partea altor cluburi pentru Khvicha Kvaratskhelia, însă acesta, în momentul de față, este cu gândul doar la câștigarea titlului în Serie A.

Reclamă

„Există foarte mult interes din partea altor cluburi. Kvara, cu toate acestea, se gândește doar la câștigarea Scudetto-ului și la un parcurs cât mai bun în Champiosn League. Iubește să fie la Napoli. Mi-a spus că în fotbalul italian se vede jucând doar pentru Napoli. Nu va juca niciodată pentru alt club italian, se simte ca acasă în Napoli”, a declarat Mamuka Jugeli, agentul lui Khvicha Kvaratskhelia, potrivit sursei citate mai sus.

În acest sezon, Khvicha Kvaratskhelia a bifat 23 de partide pentru Napoli, în care a reușit să marcheze 11 goluri. Totodată, georgianul de 21 de ani a reușit să contribuie și cu 14 pase de gol, în toate competițiile.

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de jurnaliștii de la The Athletic.

Reclamă 4 / 0/3

Britanicii anunță că superstarul parizian are o clauză contractuală care îi permite să nu-și prelungească contractul cu PSG dincolo de vara anului 2024. Astfel, Kylian Mbappe ar putea semna cu Real Madrid din postura de fotbalist liber de contract.

Clubul din Madrid a încercat să-l transfere pe francez și în vara lui 2022, iar mutarea a fost foarte aproape să se realizeze. Situația a fost însă schimbată după presiunile uriașe care au fost puse pe Kylian Mbappe de a rămâne în Franța.

„Mbappe nu va pleca de la Paris în această vară. Real Madrid va monitoriza atent situația francezului, după ce a aflat de clauza din contract care poate favoriza un transfer în 2024. Haaland era o altă țintă pentru madrileni, dar este mai avantajos să-l iei pe Mbappe liber în 2024 decât să dai 176 de milioane de lire sterline pentru Haaland”, precizează sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și