Închide meniul

Romelu Lukaku a declanşat nebunia la AS Roma! Belgianul, întâmpinat pe aeroport de mii de suporteri

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 12:12

Reclamă
Romelu Lukaku a declanşat nebunia la AS Roma! Belgianul, întâmpinat pe aeroport de mii de suporteri

Romelu Lukaku a declanşat nebunia printre fanii lui AS Roma

Romelu Lukaku, întâmpinat de fanii celor de la AS Roma/ Colaj Profimedia

Romelu Lukaku a declanşat nebunia printre fanii lui AS Roma. Atacantul urmează să fie împrumutat de Chelsea la formaţia lui Jose Mourinho, iar suporterii trupei din capitala Italiei au luat cu asalt aeroportul, pentru a-l întâmpina pe belgian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku se mai află sub contract cu Chelsea până în vara lui 2026. În sezonul trecut, belgianul a fost împrumutat de londonezi tot la o formaţie din Italia, anume Inter.

Romelu Lukaku a declanşat nebunia printre fanii lui AS Roma

Romelu Lukaku a aterizat la Roma marţi seara, pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului cu trupa lui Jose Mourinho. Fanii echipei au urmărit în timp real zborul belgianului, iar câteva mii s-au strâns la aeroport pentru a-l întâmpina pe atacantul de 30 de ani.

Peste 47.000 de oameni urmăreau zborul lui Romelu Lukaku de la Londra spre Roma. Avionul său a fost pilotat de preşedintele celor de la AS Roma, Dan Friedkin, după cum a anunţat presa din Italia.

Reclamă

De altfel, fanii au pregătit şi o pictură murală impresionantă cu Romelu Lukaku, chiar în centrul Romei. Atacantul este înfăţişat ca un gladiator.

Italienii vor plăti şase milioane de euro în schimbul împrumutului pe un sezon al lui Romelu Lukaku. Mutarea se va oficializa în cursul zilei de miercuri, după cum a anunţat Fabrizio Romano.

În sezonul trecut, Romelu Lukaku a bifat 37 de meciuri pentru Inter, reuşind să marcheze 14 goluri şi să ofere şapte assist-uri. De-a lungul carierei, atacantul belgian a mai evoluat la Anderlecht, West Brom, Everton, Chelsea, Manchester United şi Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho a refuzat o ofertă de 30 de milioane de euro pentru a rămâne la AS Roma

Jose Mourinho a refuzat o ofertă de 30 de milioane de euro. Antrenorul celor de la AS Roma a fost ofertat de Al-Hilal, înainte ca arabii să îi facă o ofertă şi lui Massimiliano Allegri.

Al-Hilal i-a propus lui Massimiliano Allegri un salariu mai mic decât cel al lui Mourinho, de 20 de milioane de euro pe an, dar nu a fost suficient pentru a îl convinge pe italian să plece de la Juventus.

Potrivit lui Fabrizio Romano, Al-Hilal a fost dispusă să îi ofere portughezului 30 de milioane de euro pe an, dar acesta nu a vrut să plece de la AS Roma, fiind în continuare dedicat proiectului de la clubul din capitala Italiei.

La AS Roma, Jose Mourinho a reuşit să câştige prima ediţie din Conference League, în sezonul 2021/22, după care a fost aproape şi de trofeul Europa League în sezonul 2022/23, atunci când a pierdut ultimul act la loviturile de departajare în meciul de la Budapesta cu Sevilla.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și