Închide meniul

„Ruşine să-ţi fie, Florin Răducioiu!”. Scandal uriaş după replica fostului internaţional român

Dan Roșu Publicat: 22 decembrie 2023, 9:24

Reclamă
„Ruşine să-ţi fie, Florin Răducioiu!. Scandal uriaş după replica fostului internaţional român

"Ruşine să-ţi fie, Florin Răducioiu!". Scandal uriaş după replica fostului internaţional român

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu - Hepta

„Ruşine să-ţi fie, Florin Răducioiu!”, e replica pe care Florin Manea i-a dat-o lui fostului mare internaţional, după ce Răducioiu îl numise „cioban” pe Radu Drăguşin, jucătorul agentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Se premiază ciobănia?”, a spus Răducioiu despre Radu Drăguşin, jucătorul cotat la 20 de milioane de euro, care are şanse mari să plece de la Genoa, pentru o sumă record pentru fotbalul românesc, 30 de milioane de euro.

„Ruşine să-ţi fie, Florin Răducioiu!”. Scandal uriaş după replica fostului internaţional român

”Îmi e rușine de rușinea lui Răducioiu… nu știu cum aș putea să comentez derapajul lui la adresa lui Radu Drăgușin… este incalificabil… Rușine să-ți fie ție pentru că poți vorbi așa de un fotbalist pe care l-ai antrenat o lună de zile și care a dat dovadă că e român adevărat și după 8 ani de Italia vorbește perfect limba noastră… uită Florin Răducioiu că după 3 luni de Italia uitase limba romană…??

Uită Florin Răducioiu că îl amenința pe Radu sa semneze cu o anume impresară cu care el era asociat? Uita Răducioiu că un coleg de-al său a luat fotbalistul anului de multe ori și în perioada aia juca marele Gheorghe Hagi… uita că Fabio Cannavaro a fost Balon de Aur si jucau Ronaldo fenomenul. Zinedine Zidane??

Am văzut atacuri la adresa mea și a lui Radu Drăgușin de care sincer ar trebui să fim mândri.. Îmi pare rău să vorbesc de italianul Răducioiu care a fost fotbalist adevărat, dar se pare că așa cum a uitat limba romană, a uitat si bunul simț, respectul și eleganța…
Rușine sa fie celor 55 de mii de oameni care i-au strigat numele lui Radu pe Național Arena, că Răduciou le știe mai bine.. Rușine…. Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ovidiu Burcă, Giorgio Chiellini și etc., care l au văzut cel mai bun…

Reclamă

Ne este rușine tuturor Florin Răducioiu, dar mie îmi e rușine cel mai tare de … come se dice la voi?? De Tine.

P.S.: O să continui să fac ce știu, iar Radu o să mă facă mândru…”, a fost mesajul scris de Florin Manea, pe Facebook.

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Drăgușin

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. Fostul mare atacant al echipei naționale a avut un discurs dur la adresa fundașului de la Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare atacant este de părere că Radu Drăgușin are un stil de joc „foarte rudimentar” și că nu ar trebui să fie atât de lăudat. Totodată, Răducioiu crede că evoluțiile acestuia nu au fost excepționale în tricoul formației din Serie A.

„Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, a spus Răducioiu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și