Închide meniul

Scandal uriaş la AC Milan! Paolo Maldini acuză: „Nu are niciun fel de respect pentru identitatea clubului”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 17:53

Scandal uriaş la AC Milan! Paolo Maldini acuză: „Nu are niciun fel de respect pentru identitatea clubului

Scandal uriaş la AC Milan

Paolo Maldini, după ce AC Milan a cucerit titlul din Serie A în sezonul 2021-22 / Profimedia

Scandal uriaş la AC Milan! Paolo Maldini, legenda clubului de pe San Siro, a avut un discurs dur la adresa lui Paolo Scaroni, preşedintele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din 2019 până în vara acestui an, Paolo Madlini a fost directorul tehnic al celor de la AC Milan. Despărţirea din această vară a fost un adevărat şoc pentru toţi fanii şi jucătorii milanezi. Ea a venit după ce fostul mare jucător nu a avut parte de susţinere din partea conducerii.

Scandal uriaş la AC Milan! Paolo Maldini îl acuză pe preşedintele Scaroni

La jumătate de an de despărţirea de clubul său de suflet, Paolo Maldini a dezvăluit greşelile făcute de actuala conducere a celor de la AC Milan. Maldini susţine că Paolo Scaroni, cel care este preşedintele clubului încă din 2018, nu respectă istoria şi identitatea clubului:

„Conducerea de azi a Milanului nu are niciun fel de idee sau respect pentru identitatea clubului.

Vă rog, respectați istoria Milanului.

Reclamă

Președintele Scaroni s-a bucurat de câștigarea campionatului, dar l-am văzut deseori că pleca mai devreme când lucrurile nu mergeau bine”, a declarat Paolo Maldini, pentru Repubblica, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

În perioada în care Paolo Maldini a ocupat funcţia de director tehnic la AC Milan, la formaţia de pe San Siro au venit mai mulţi jucători importanţi precum Rafael Leao, Olivier Giroud, Theo Hernandez sau Mike Maignan. În sezonul 2021/22, AC Milan a cucerit titlul în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Paolo Maldini s-a despărţit de AC Milan în iunie 2023

Paolo Maldini a fost dat afară de AC Milan în luna iunie! Clubul italian a făcut publică despărţirea de fostul mare fundaş al echipei din Serie A şi al naţionalei Italiei.

„AC Milan anunţă că Paolo Maldini îşi încheie mandatul la club, din data de 5 iunie 2023. Îi mulţumim pentru contribuţia sa de-a lungul anilor, cu revenirea lui Milan în Liga Campionilor şi cu câştigarea Scudetto în sezonul 2021-2022. Responsabilităţile sale vor fi repartizate unui grup de lucru integrat care va munci în strânsă legătură cu antrenorul primei echipe, raportând direct administratorului delegat”, a transmis clubul, într-un comunicat, în această vară.

Maldini, care pe 26 iunie a împlinit 55 de ani, a jucat timp de 25 de ani la Milan în cea mai fastă perioadă din istoria clubului. Maldini a cucerit de cinci ori Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor cu AC Milan.

În stagiunea 2022-2023, Milan a încheiat Serie A pe locul 4 şi a ajuns în semifinale în Liga Campionilor, unde a fost eliminată de marea rivală Inter Milano cu scorul general de 3-0.

În acest sezon, AC Milan este pe locul 3 după 13 etape, cu 26 de puncte, la 6 puncte în spatele liderului Inter.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și