Închide meniul
Foto

Se face transferul lui Radu Drăgușin! Agenții românului au luat primul avion și au plecat să semneze actele

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2024, 18:21

Se face transferul lui Radu Drăgușin! Agenții românului au luat primul avion și au plecat să semneze actele

Se face transferul lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin, alături de Florin Manea / Colaj Facebook/Profimediaimages

Se face transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa. Italienii anunță că negocierile sunt pe ultima sută de metri și că agenții fundașului în vârstă de 21 de ani au plecat la Londra. Tottenham ar urma să fie noua echipă a internaționalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern a încercat să îl aducă pe ultima sută de metri și a oferit 25 de milioane de euro și alte 5 milioane de euro sub formă de bonusuri. Totuși, se pare că noua ofertă făcută de gruparea din Premier League a fost cea pe care o așteptau șefii lui Genoa.

Se face transferul lui Radu Drăgușin

Jurnaliștii de la tuttomercato.web anunță că Florin Manea și Gabriele Giuffrida au luat primul avion spre Londra pentru a închide transferul lui Radu Drăgușin. „Tottenham este mai aproape ca niciodată de transferul lui Drăgușin„, asigură sursa citată anterior.

Tottenham ar fi dispusă să achite 25 de milioane de euro și alte 5 milioane de euro sub formă de bonusuri, în cazul în care Drăgușin confirmă. Mai mult, e gata să îl împrumute la „grifoni” pe fundașul Djed Spence. Englezul în vârstă de 23 de ani are o cotă de 8 milioane de euro.

Este posibil să iasă fum alb în următoarele ore„, asigură cei de la Tuttomercatoweb. Și Florin Manea a dat de înțeles că astăzi se poate realiza transferul.

Reclamă

Deocamdată nu pot vorbi pentru că sunt implicate multe cluburi mari, dar o decizie asupra lui Radu ar putea fi luată în această după-amiază. Drăgușin este calm și merită tot ce se întâmplă în jurul lui. Cred că, cu o ofertă adecvată, orice jucător poate fi transferat„, a declarat Florin Manea.

Marcel Răducanu nu îl vedea pe Radu Drăguşin la Bayern: „Vine şi stă pe bancă! Nu face Bayern greşeala asta!”

Marcel Răducanu râde de transferul lui Radu Drăguşin la Bayern. Fostul internaţional a declarat că nu se pune problema ca fundaşul român să fie cumpărat de campioana Bundesligii. Acesta susţine că formaţia bavareză este o „pălărie” prea mare pentru stopperul lui Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Marcel Răducanu a dezvăluit că în Germania nu există niciun zvon conform căruia Radu Drăguşin ar urma să semneze cu Bayern. Acesta susţine că bavarezii nu vor face această „greşeală”, fiind convins că fundaşul român nu ar face faţă, la această varstă, la o formaţie precum campioana Bundesligii.

Aici nu s-a scris nimic, presa germană n-a scris nimic de transferul lui Drăguşin la Bayern Munchen, s-a scris în România. Bayern vrea să-l ia pe Araujo de la Barcelona, cu 100 de milioane de euro. Nu se pune problema să-l ia pe Drăguşin.

Ce ar face Drăguşin, să vină la Bayern să stea pe bancă. Bayern când cumpără ceva, cumpără ca să şi joace, nu fac ei greşeli. S-ar putea la Tottenham, mai repede face faţă în Anglia, cu toate că este cel mai puternic campionat, mai repede face faţă acolo decât la Bayern Munchen. E o pălărie prea mare pentru el Bayern. Uşor-uşor, treptat, poate, dar aşa direct, nu intră la Bayern, stă pe bară şi ce face? La 21 de ani trebuie să joace, vine Campionatul European în vară”, a declarat Marcel Răducanu, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și