Închide meniul
EXCLUSIV

Marcel Răducanu râde de transferul lui Radu Drăguşin la Bayern: „Vine şi stă pe bancă! Nu face Bayern greşeala asta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 15:18

Marcel Răducanu râde de transferul lui Radu Drăguşin la Bayern: „Vine şi stă pe bancă! Nu face Bayern greşeala asta!

Marcel Răducanu râde de transferul lui Radu Drăguşin la Bayern

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Marcel Răducanu râde de transferul lui Radu Drăguşin la Bayern. Fostul internaţional a declarat că nu se pune problema ca fundaşul român să fie cumpărat de campioana Bundesligii. Acesta susţine că formaţia bavareză este o „pălărie” prea mare pentru stopperul lui Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este la mare căutare şi recent, presa din Italia a dezvăluit faptul că Bayern Munchen este dispusă să plătească 24 de milioane de euro în schimbul fundaşului român, plus alte şase milioane de euro sub formă de bonusuri.

Marcel Răducanu râde de transferul lui Radu Drăguşin la Bayern

Marcel Răducanu a dezvăluit că în Germania nu există niciun zvon conform căruia Radu Drăguşin ar urma să semneze cu Bayern. Acesta susţine că bavarezii nu vor face această „greşeală”, fiind convins că fundaşul român nu ar face faţă, la această varstă, la o formaţie precum campioana Bundesligii.

De asemenea, Marcel Răducanu a mai declarat că Tottenham ar fi destinaţia ideală pentru Radu Drăguşin, fiind o echipă la care ar putea să prindă mai multe minute decât ar face-o la Bayern.

„Aici nu s-a scris nimic, presa germană n-a scris nimic de transferul lui Drăguşin la Bayern Munchen, s-a scris în România. Bayern vrea să-l ia pe Araujo de la Barcelona, cu 100 de milioane de euro. Nu se pune problema să-l ia pe Drăguşin.

Reclamă

Ce ar face Drăguşin, să vină la Bayern să stea pe bancă. Bayern când cumpără ceva, cumpără ca să şi joace, nu fac ei greşeli. S-ar putea la Tottenham, mai repede face faţă în Anglia, cu toate că este cel mai puternic campionat, mai repede face faţă acolo decât la Bayern Munchen. E o pălărie prea mare pentru el Bayern. Uşor-uşor, treptat, poate, dar aşa direct, nu intră la Bayern, stă pe bară şi ce face? La 21 de ani trebuie să joace, vine Campionatul European în vară”, a declarat Marcel Răducanu, într-un interviu pentru AntenaSport.

Tottenham, prima ofertă oficială pentru Radu Drăguşin

Tottenham a făcut prima ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Fabrizio Romano a făcut un anunţ de ultim moment şi a dezvăluit faptul că Spurs oferă 25 de milioane de euro în schimbul fundaşului român, plus un jucător cedat sub formă de împrumut la formaţia din Serie A.

Conform lui Fabrizio Romano, Tottenham a înaintat prima ofertă către Genoa, în schimbul lui Radu Drăguşin. Spurs oferă 25 de milioane de euro pe loc, sumă la care se vor adăuga alte cinci milioane de euro, sub formă de bonusuri.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Tottenham îl va ceda şi pe Djed Spence la Genoa, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.

Oferta oficială a lui Tottenham pentru Radu Drăguşin a fost trimisă către Genoa, aşa cum era de aşteptat. 25 de milioane de euro, plus alte cinci milioane de euro.

Djed Spence va fi cedat sub formă de îmrpumut la Genoa de la Tottenham. Toate părţile lucrează pentru ca mutarea să se realizeze acum, în timp ce Bayern nu a trimis nicio ofertă încă”, a transmis Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și