Închide meniul

Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 martie 2024, 20:11

Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat

Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!

Joe Barone / Profimedia Images

Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! CEO-ul Joe Barone s-a simţit rău în timp ce se afla într-un hotel. El a fost dus la spital cu elicopterul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanul Joe Barone a fost dus cu elicopterul la un spital din Milano.

Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!

Meciul Atalanta – Fiorentina, care ar fi trebuit să se dispute de la ora 19:00 (ora României), a fost amânat.

Vă informăm că meciul Atalanta – Fiorentina, programat astăzi, 17 martie, la ora 19:00, în etapa 29 din Serie A, a fost amânat pentru o dată ulterioară”, a transmis Fiorentina, într-un comunicat postat pe Facebook.

Joe Barone conduce Fiorentina din noiembrie 2019. El a devenit CEO al clubului după ce Fiorentina a fost preluată de către miliardarul american Rocco Commisso.

Reclamă

Fiorentina e pe locul 8 în Serie A, cu 43 de puncte. Atalanta se află pe 6, cu 47 de puncte.

Valentin Mihăilă, pasă de gol în Fiorentina – Parma! Fază sclipitoare a internaţionalul român. Man a ratat un penalty

Valentin Mihăilă a dat o pasă de gol în Fiorentina – Parma, meci din Cupa Italiei. Internaţionalul român a avut o contribuţie majoră la golul al doilea marcat de Parma în meciul din Cupă cu Fiorentina.

Fosta echipă a lui Adrian Mutu a egalat în finalul celor 90 de minute, iar câștigătoarea s-a decis în urma loviturilor de departajere. Acolo, Dennis Man a ratat un penalty, iar Fiorentina s-a impus cu 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma în meciul din Cupa Italiei cu Fiorentina. Liderul din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, a avut un start de meci perfect.

Parma a deschis scorul prin Bernabe, în minutul 21. Peste numai 2 minute, Mihăilă avea să fie decisiv. Internaţionalul român a făcut o intercepţie la 40 de metri de poarta Fiorentinei, după care a făcut o cursă fantastică până în careu. Acolo, românul a dat dovadă de altruism şi i-a pasat lui Bonny în faţa porţii. Atacantul Parmei a trimis în poartă din caţiva metri.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și