Închide meniul

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal! Va mai juca un singur sezon la Lazio. Mesajul emoţionant transmis

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 23:12

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal! Va mai juca un singur sezon la Lazio. Mesajul emoţionant transmis

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal

Ştefan Radu, în timpul unui meci pentru Lazio / Profimediaimages

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal. În vârstă de 35 de ani, fundaşul român a transmis că va mai juca un singur sezon pentru gruparea din Roma. Veteranul vrea să îşi încheie cariera cu un nou trofeu în palmares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Precedentul contract al lui Radu a expirat pe 30 iunie 2022, dar conducătorii lui Lazio și-au arătat încă o dată atașamentul uriaș față de român și i-au oferit prelungirea înțelegerii pe un an.

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, după ce italienii le-au plătit 4,75 milioane de euro celor de la Dinamo. Fundașul român a jucat 424 de meciuri pentru Lazio și a devenit jucătorul cu cele mai multe apariții din istoria echipei de pe Olimpico.

”Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor, am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere.

Reclamă

Am rămas cam singurul veteran de pe aici. Fanii echipei sunt extraordinari și vreau să-i mulțumesc președintelui Lotito pentru tot ce face aici. Clubul a crescut enorm”, a declarat Ştefan Radu, potrivit lalaziosiamonoi.it.

De-a lungul timpului, Radu a marcat 8 goluri, a oferit 21 de assist-uri și a câștigat 6 trofee alături de Lazio: 3 Cupe ale Italiei (2009, 2013, 2019) și 3 Supercupe ale Italiei (2009, 2017, 2019).

Ștefan Radu îl face invidios până și pe Cristiano Ronaldo: „Ești un animal! Ce fizic!”

La 35 de ani, Ștefan Radu are un fizic impresionant care îl face invidios până și pe Cristiano Ronaldo (37 de ani). Fundașul român va semna un nou contract cu Lazio, valabil până în 2023. Clubul din Serie A a postat în mediul online o fotografie cu Radu fără tricou, care a făcut furori printre fanii italieni.

Reclamă 4 / 0/3

Radu demonstrează că vârsta este doar un număr. La 35 de ani, fundașul român joacă ca în prima tinerețe și arată pe măsură. Fizicul său, spun unii, l-ar face invidios până și pe Cristiano Ronaldo.

Cei de la Lazio au postat o fotografie cu Radu în timp ce se află pe bicicletă la vizita medicală, fără tricou, iar masa musculară a românului i-a impresionat complet pe italieni.

„Radu este din ce în ce mai mare în fiecare an”, „Marele șef”, „Radu, dă-ne dieta ta!”, „Ce fizic, șefule!”, „35 de ani?!”, „Radu este un animal!”, „Cum faci să arăți așa?”, au fost unele dintre comentariile fanilor lui Lazio.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și