Închide meniul

Una dintre forţele din Italia care îl dorea pe Radu Drăguşin a luat decizia finală în privinţa internaţionalului român!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 10:16

Reclamă
Una dintre forţele din Italia care îl dorea pe Radu Drăguşin a luat decizia finală în privinţa internaţionalului român!

"Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli" Rasturnare totală de situație, după ce transferul la Tottenham intrase în linie dreaptă

Radu Drăguşin, după ce a marcat pentru Genoa / Profimedia Images

AC Milan, una dintre forţele din Italia care şi-a manifestat interesul pentru transferul lui Radu Drăguşin, a decis să se retragă din cursa pentru fundaşul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit calciomercato.com, AC Milan consideră preţul uriaş cerut de Genoa pentru Drăguşin mult prea mare, aşa că s-a hotărât să se reorienteze. Drăguşin le-a mai atras atenţia, din Italia, celor de la Napoli şi de la AS Roma.

Una dintre forţele din Italia care îl dorea pe Radu Drăguşin a luat decizia finală în privinţa internaţionalului român!

Milan va încerca să îl aducă pe internaţionalul polonez Jakub Kiwior (23 de ani), în prezent la Arsenal. Italienii îl vor momentan împrumut, până în vară, pe polonez.

Kiwior este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 25 de milioane de euro. Aceasta este şi suma pe care Arsenal i-a plătit-o formaţiei italiene Spezia în luna ianuarie a acestui an, pentru a-l aduce pe polonez la Londra.

Kiwior e în general rezervă în Premier League, adunând numai 6 prezenţe în campionat pentru Arsenal în acest sezon. În toate competiţiile, polonezul a jucat în 12 partide.

Reclamă

Kiwior a îmbrăcat de 19 ori tricoul naţionalei Poloniei, marcând şi un gol. A jucat pentru toate naţionalele Under ale Poloniei, începând cu cea U16 şi terminând cu cea U21.

Este un jucător versatil, putând evolua atât în centrul defensivei, cât şi fundaş stânga. Kiwior poate fi folosit şi ca mijlocaş defensiv.

O nouă echipă din Premier League a intrat în cursa pentru transferul lui Radu Drăguşin! Anunţul presei din Anglia

O nouă echipă din Premier League a intrat în cursa pentru transferul lui Radu Drăguşin. Presa din Anglia a făcut anunţul, dezvăluind că Tottenham este cu ochii pe internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin este titular indiscutabil la Genoa şi evoluţiile sale extrem de solide au atras atenţia mai multor cluburi de top. După ce s-a zvonit că Newcastle şi Manchester United îl monitorizează pe fundaşul central, Tottenham este ultimul club care a intrat în cursa pentru semnătura fundaşului român.

Conform presei din Anglia, interesul lui Tottenham pentru Radu Drăguşin este unul real. Londonezii vor să-şi întărească defensiva, şi au pus ochii pe fundaşul român de 21 de ani, care evoluează la Genoa.

„Clubul din nordul Londrei este dornic să-și întărească apărarea, iar scouterii au identificat țintele de top.

Drăgușin, care se află în prezent la clubul din Serie A Genoa, a atras atenția scouterilor de la Tottenham prin evoluțiile sale impunătoare. El mai are contract cu Grifonii până în 2027, iar interesul celor de la Spurs este unul real”, au notat cei de la footballtransfers.com.

De asemenea, pe lângă Radu Drăguşin, Tottenham este cu ochii şi pe Jarrad Branthwaite. Fundaşul central englez evoluează la Everton, iar pentru un transfer al acestuia, oficialii lui Spurs trebuie să plătească suma de 80 de milioane de euro.

Recent, Fabrizio Romano a anunţat că oficialii lui Newcastle au fost la mai multe meciuri ale celor de la Genoa, pentru a-l vedea la treabă pe Radu Drăguşin. Fundaşul român mai are contract cu „grifonii” până în vara lui 2027, fiind evaluat, conform site-urilor de specialitate, la 10 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și