Închide meniul

Victor Becali, ultimele detalii despre un posibil transfer al lui Dennis Man la AC Milan: „Poate oricând să joace din nou în Serie A”

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2022, 20:19

Victor Becali, ultimele detalii despre un posibil transfer al lui Dennis Man la AC Milan: „Poate oricând să joace din nou în Serie A

Victor Becali, ultimele detalii despre transferul lui Dennis Man la AC Milan

Dennis Man, într-un meci pentru Parma/ Profimedia

  • Victor Becali, detalii despre un transfer al lui Dennis Man la AC Milan
  • Mijlocaşul este în vizorul campioanei Italiei

Victor Becali a dezvăluit ultimele detalii despre un posibil transfer al lui Dennis Man la AC Milan. Fostul agent FIFA susţine că mijlocaşul român se poate întorce oricând în Serie A, dacă va avea evoluţii constante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru ultimele partide din Liga Naţiunilor. Mijlocaşul, care evoluează la Parma, a fost titular în ambele partide, iar în cea cu Bosnia a şi înscris.

Victor Becali a dezvăluit ultimele detalii despre transferul lui Dennis Man la AC Milan

Victor Becali a comentat zvonurile legate de un posibil transfer al lui Dennis Man la AC Milan. Fostul agent FIFA este de părere că evoluţiile internaţionalului român vor decide dacă acesta se va întoarce sau nu în prima ligă din Italia. Man evoluează cu Parma în Serie B, acolo unde se află pe locul 7, după 7 runde.

Reclamă

„Cluburile serioase nu discută despre transferuri în această perioadă, în care nu ne aflăm în mercato. Ce scrie acum presa din Italia sunt povești, dar Dennis Man poate oricând să joace iar în Serie A. Doar de el depinde, de evoluțiile lui.

Era normal să-și revină, nu văd nimic spectaclos. De asta s-au dat bani mulți pe Dennis Man, să joace așa cum o face acum, după ce a trecut și peste perioada de adaptare”, a declarat Victor Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

În ultima partidă pentru Parma, Dennis Man a transformat un penalty în minutul 52, şi a securizat victoria echipei sale. Mijlocaşul a fost rezervă, însă a fost introdus la pauză, la scorul de 1-0 pentru Parma.

Ioan Ovidiu Sabău îi „spulberă” visul lui Dennis Man

Ioan Ovidiu Sabău îi „spulberă” visul lui Dennis Man, care a ajuns pe lista marelui AC Milan. Fostul internaţional este de părere că fotbalistul lui Parma nu poate face față la campioana Italiei.

Dennis Man poate îmbrăca în scurt timp tricoul lui AC Milan. Paolo Maldini îl urmăreşte cu mare interes, dar Ioan Ovidiu Sabău nu crede că mutarea va fi una reuşită.

Reclamă 4 / 0/3

„Man are multe momente când dispare din joc, lucru greu de acceptat la o echipă mare. El are destulă calitate în duelurile unu la unu, acolo unde se face, de fapt, diferența.

Trebuie, din punctul meu de vedere, să mai crească fotbalistic”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Sport Total FM.

În prezent, Dennis Man este cotat la 6,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

AC Milan, pe urmele lui Dennis Man: “Chiar Maldini îl monitorizează!”

Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan. Atacantul român, care evoluează la Parma, în Serie B, se află pe radarul campioanei Italiei.

“Cel mai probabil, ținta principală a lui AC Milan pentru sezonul viitor joacă la Parma. De fapt, chiar Paolo Maldini va fi cel care va monitoriza progresul făcut de Dennis Man și va evalua eventuala creștere pe care o va avea începând de acum și până în luna iunie.

Atacantul de 24 de ani este capabil să joace și în centrul liniei ofensive, precum și ca mijlocaș de bandă, dacă este necesar.

Stefano Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență. Aflat la Parma din 2021, atacantul de bandă din România are un contract care va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție puternică în eventualele negocieri cu AC Milan.

Reclamă

Deocamdată, jucătorul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, a transmis publicația italiană seriebnews.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Sfat important pentru Edi Iordănescu, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 25 mart., 7:58
„E cel mai bun atacant” Sfat important pentru Edi Iordănescu înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)