Închide meniul

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Italienii au luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu portarul român

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 20:48

Reclamă
Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Italienii au luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu portarul român

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter!

Profimedia

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Oficialii campioanei din Serie A au luat hotărârea finală, în privința portarului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, Radu a fost împrumutat la Bournemouth, în Premier League. Totuși, românul a adunat doar 5 meciuri în poarta englezilor.

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter!

Astfel, după ce nu a reușit să se impună în Premier League, Ionuț Radu se va întoarce la Inter. Totuși, oficialii echipei din Italia nu îl vor păstra pe român.

Jurnaliștii din Italia au dezvăluit că Ionuț Radu va fi, din nou, împrumutat de campioana din Serie A. Acesta nu va intra astfel în planurile formației, nici în sezonul viitor.

”Inter se pregătește să primească înapoi patru jucători, care nu vor fi cumpărați de cluburile pentru care au evoluat în Europa.

Reclamă
Reclamă 4

Ei se întorc din împrumuturi, iar apoi urmează să li se le găsească un alt loc în vederea sezonului viitor: Lucien Agoume, Zinho Vanheusden, Joaquin Correa și Ionut Radu”, au notat cei de la AmalaTV.

Ajuns la 27 de ani, Ionuț Radu este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Până în momentul de față, Inter l-a mai împrumutat la: Avelino, Genoa, Parma, Cremonese, AJ Auxxerre și Bournemouth.

În cariera sa, pe lângă actuala campioană din Sere A, Ionuț Radu a mai fost legitimat la: grupele de juniori de la FCSB și Dinamo, grupa de juniori a celor de la Pergolettese, dar și la Genoa.

Reclamă

În 2019, Radu era cumpărat de Genoa, după un împrumut. Grifonii activau atunci clauza de cumpărare, în valoare de 8 milioane de euro. Totuși, după doar câteva zile de la această tranzație, oficialii echipei din nordul Italiei îl achiziționau, din nou, pentru suma de 10,6 milioane de euro.

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Andrei Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

„Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și