Închide meniul

„L-a costat postul” Marca a reacţionat imediat după ce Horaţiu Moldovan a părăsit Spania şi a fost prezentat la noua echipă!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2024, 22:39

Reclamă
„L-a costat postul Marca a reacţionat imediat după ce Horaţiu Moldovan a părăsit Spania şi a fost prezentat la noua echipă!

Marca a reacţionat imediat după ce Horaţiu Moldovan a părăsit Spania şi a fost prezentat la noua echipă!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Marca a reacţionat imediat după ce Horaţiu Moldovan a părăsit Spania şi a fost prezentat la noua echipă! Horaţiu Moldovan e noul portar al lui Sassuolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a părăsit-o pe Atletico Madrid fără să fi apucat să debuteze pentru formaţia antrenată de Diego Simeone. Chiar dacă apăruseră informaţii că Simeone ar dori să îl folosească din primul minut pe Moldovan cu Villareal, în cele din urmă tot Jan Oblak a apărat poarta lui Atletico.

„L-a costat postul” Marca a reacţionat imediat după ce Horaţiu Moldovan a părăsit Spania şi a fost prezentat la noua echipă!

Horațiu Moldovan e deja istorie la Atletico Madrid”, au titrat jurnaliştii spanioli de la Marca. ”Portarul român a plecat la Sassuolo fără să fi debutat în tricoul `rojiblanco`. Și-a făcut bagajele, a fost împrumutat la clubul italian și a încheiat astfel o perioadă de puțin peste 6 luni în care a fost în umbra lui Jan Oblak și nu a avut ocazia să joace niciun meci pentru Atletico Madrid.

(…) Faptul că a fost constant rezervă l-a costat postul în poarta României la EURO. Revenirea lui Oblak și titularizarea sa contra lui Villarreal au închis toate ușile pentru Moldovan, care nu a avut la Atletico parcursul la care se aștepta”, au notat spaniolii.

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de Sassuolo: „Bine ai venit!”

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de către Sassuolo. Portarul român a fost împrumutat de către Atletico Madrid la echipa din Serie B.

Reclamă
Reclamă

Moldovan a semnat cu Sassuolo şi fost prezentat oficial pe reţelele de socializare. „Bine ai venit, Horaţiu”, i-au urat italienii portarului român. Potrivit presei din Italia, Horaţiu Moldovan ar urma să aibă un salariu de 600.000 de euro la noua sa echipă.

Marca scria înainte ca împrumutul lui Moldovan la Sassuolo să fie oficializat că picătura care „a umplut paharul” pentru internaţionalul român a fost lăsarea lui pe bancă şi la meciul cu Villareal.

Concret, Horaţiu Moldovan s-a arătat deranjat de faptul că Jan Oblak a fost ales titular, deşi slovenul nu a apărat niciun minut în partidele amicale disputate înainte de startul sezonului.

Reclamă

Horaţiu Moldovan nu a apărat nicio partidă la EURO 2024. Florin Niţă a fost portarul naţionalei în toate meciurile de la EURO 2024. Anterior, Horaţiu Moldovan era titular în poarta naţionalei.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj neaşteptat pentru Lennon

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu
Citește și