Închide meniul
EXCLUSIV

George Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa

Alex Masgras Publicat: 22 aprilie 2024, 14:41

Reclamă
George Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa

George Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari - Pisa

George Puşcaş, în timpul meciului Bari - Pisa / Profimedia

George Puşcaş se va opera, după ce s-a accidentat în timpul partidei dintre Bari şi Pisa. Internaţionalul român a suferit o contuzie şi este nevoit să apeleze la o intervenţie chirurgicală. Din fericire, această intervenţie nu îi va pune în pericol prezenţa la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 28 de ani al celor de la Bari a marcat în remiza de sâmbătă a echipei sale cu Pisa, scor 1-1, într-un meci care a fost LIVE în AntenaPLAY.

George Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa

Update 14:41: George Puşcaş se va opera în cursul acestei săptămâni. Intervenţia chirurgicală nu îi va pune în pericol prezenţa la EURO 2024, el urmând să fie indisponibil pentru o perioadă scurtă de timp..

Ştire iniţială

Din nefericire, el a suferit o contuzie la mâna stângă şi este suspect de fractură, fiind şanse mari ca atacantul naţionalei României să fie operat în cursul acestei săptămâni. Puşcaş a fost scos de pe teren în minutul 76, fiind înlocuit de Marco Nasti.

Reclamă

Puşcaş va efectua mai multe investigaţii pentru a afla dacă va avea nevoie de operaţie. În cazul în care se va apela la o intervenţie chirurgicală, George Puşcaş va fi indisponibil câteva etape, potrivit presei din Italia, citată de gsp.ro.

George Puşcaş a fost împrumutat în această iarnă de Genoa la Bari. În 13 partide, el a marcat de 4 ori pentru formaţia care luptă pentru promovarea în Serie A.

Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1

Iată ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1. Atacantul echipei naționale a avut o evoluție bună în duelul cu echipa lui Marius Marin, ia specialiștii s-au declarat impresionați de prestația acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Datorită golului marcat de Pușcaș, Bari a obținut un punct important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

În cadrul partidei, Pușcaș a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 60.

Specialiștii de la sofascore.ro au fost impresionați de prestația lui George Pușcaș și i-au atribuit nota de 7,3, după prestația din meciul cu Pisa.

De cealaltă parte, românul de la Pisa, Marius Marin, a primit nota de 6,6, din partea specialiștilor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și