Închide meniul

Sevilla, asalt final pentru transferul lui Ianis Hagi. Ce se întâmplă la negocieri şi câţi bani a cerut Rangers pentru a-i da drumul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2021, 6:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Sevilla, asalt final pentru transferul lui Ianis Hagi. Ce se întâmplă la negocieri şi câţi bani a cerut Rangers pentru a-i da drumul!

Profimediaimages

Ianis Hagi, aproape de un transfer la Sevilla

Fiul "Regelui" este la un pas de a ajunge în La Liga, la echipa care s-a luptat cu Real Madrid, Atletico şi Barcelona pentru câştigarea titlului. Jurnaliştii spanioli anunţă că andaluzii se grăbesc să le facă pe plac scoţienilor în încercarea de a scăpa de o posibilă licitaţie pentru Hagi. Au marele avantaj că şi-au asigurat deja prezenţa în grupele Champions League şi vor primi o sumă importantă de la UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, tot mai aproape de un transfer la Sevilla

Directorul sportiv al echipei de pe Ramon Sanchez-Pizjuan, Monchi, a început deja negocierile cu oficialii lui Rangers, anunţă todofichajes.com. În urma primelor negocieri a aflat şi care este preţul pe care i l-au fixat lui Ianis Hagi noii campioni ai Scoţiei. Este vorba de 13 milioane de euro!

"Această sumă este considerată potrivită de Sevilla pentru a se întâri pe postul lui Jesus Navas, cel care este pe final de carieră", anunţă sursa citată. Ibericii asigură că Ianis şi-a dat deja acordul pentru a ajunge în Spania. "Poate călca pe urmele tatălui său", subliniază andaluzii.

Ianis este în cel mai bun moment din carieră. În vara anului trecut, Rangers i-a plătit 3.5 milioane de euro lui Genk pentru mijlocaşul român. Jucătorului de 22 de ani are o cotă de 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate.

Ianis Hagi, assist în Rangers – Celtic 4-1

Chiar dacă a evoluat doar 10 minute în Rangers – Celtic 4-1, Ianis Hagi a avut timp să îşi treacă în cont încă o pasă decisivă, la golul marcat de Jermaine Defoe, în al doilea minut al prelungirilor.

Reclamă

A fost al 9-lea assist din acest sezon pentru Ianis Hagi și al 13-lea în toate competițiile. Fiul "Regelui" este cel mai bun pasator din Scoția și are în cont și 7 goluri. Este cel mai bun sezon din cariera lui Ianis Hagi, care a reușit să-și treacă în palmares primul titlu de campion. Pentru Rangers, a fost al 55-lea din istoria clubului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și