Închide meniul

"Şi-ar vinde şi familia pentru un leu!". Anamaria Prodan, atac uluitor la adresa lui Gigi Becali. "Puneţi-l să jure cu mâna pe Biblie"

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 19:25

Reclamă
"Şi-ar vinde şi familia pentru un leu!". Anamaria Prodan, atac uluitor la adresa lui Gigi Becali. "Puneţi-l să jure cu mâna pe Biblie"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a intrat în conflict cu Gigi Becali, din cauza transferului lui Dennis Man la Parma

Anamaria Prodan şi Gigi Becali s-au jignit şi şi-au transmis că nu mai vor să audă unul de altul, după ce transferul lui Dennis Man la Parma a fost pus la cale prin intermediul lui Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Cine l-a dus pe Dennis Man? Păi, visa Gigi vreodată, se uita el la Liga 2?"

Anamaria Prodan este agenta jucătorului, dar Gigi Becali a motivat că oferta ei de la Parma era mai mică decât cea adusă de vărul său.

"Păi, suntem prieteni numai când aduc eu bani? Cât să mai facem aşa? Am şi eu o limită! L-am adus pe Stanciu, n-am luat nimic. L-am vândut pe Stanciu, n-am luat nimic. Pe Popa, la fel. Eu i-am adus pe toţi. I-am convins să vină, că nimeni nu mai vrea să vină la FCSB. Toţi sunt disperaţi. Păi, pe Perianu cine l-a dus?

Cine a adus toţi copiii pe care îi are el? Cine l-a dus pe Dennis Man? Păi, visa Gigi vreodată, se uita el la Liga 2? Niciodată! Puneţi-l să jure cu mâna pe Biblie! La ce caracter are… El şi-ar vinde şi familia pentru un leu", a spus Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Victor Becali: "Orice declaraţie trebuie să aibă şi o acoperire în realitate"

Anamaria Prodan a acuzat că verii Victor şi Giovanni Becali au încercat să devină reprezentanţii lui Dennis Man, prin intermediul lui Gigi Becali, care l-ar fi şantajat pe jucător şi i-ar fi cerut să rupă acordul cu ea.

Reclamă

"Orice declaraţie trebuie să aibă şi o acoperire în realitate. Cum adică să îl ameninţ pe tatăl lui Dennis Man sau pe jucător? A spus Dennis Man asta sau tatăl lui? Nu a fost nimeni acolo, iar ei sunt oameni în toată firea şi pot spune asta. Cum să ameninţ un jucător, cu ce?", a declarat Victor Becali pentru AS.ro.

Anamaria Prodan nu are de gând să renunţe în lupta cu verii Becali. La mijloc este un comision de un milion de euro.

”Cei de la Parma sunt siderați de ceea ce s-a întâmplat. Au zis că așa ceva nu au întâlnit niciodată. Am mesaj de la directorul sportiv în care zice că nu a trăit niciodată așa ceva. Cred că toată lumea s-a obișnuit cu circul de la Steaua. Cred că ușor, ușor se închid toate ușile pentru ei. Așteptăm să vedem contractul de la Parma și vom vedea ce decizii vom lua”, a spus Anamaria Prodan, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și